JimmyHoFFa
NAVIGATOR
- Член од
- 8 септември 2010
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 482
Hard Disk HITACHI Deskstar 250GB Sata II 7200Rpm 8MB cashe - 1500 ден
Користен е како бекап драјв, без бед сектори во одлична состојба...
Паметна одлука, и не ги слушај момциве со муабети од видот „јас магаре си јавам 5 години и не знам што ќе ти е кола„Logitech G15 v2 . Почетна цена: 3000ден. Исправна е, ја продавам бидејки планирам да земам механичка.
не се пронаоѓаш сам во муабетот ? Малку офтопик отидов ама не можевПаметна одлука, и не ги слушај момциве со муабети од видот „јас магаре си јавам 5 години и не знам што ќе ти е кола„
BTW како што и сам си увидел тие макро копчињата на било која тастатура се непотребни пошто во секоја културна игра можеш да користиш мапирање на комбинации од тастери (Ctrl+D на пр. и сл.) кои се поблиску до тастерите што ги користиш најмогу (W-A-S-D) па со тоа и побрзи него некои тастери таму на периферија на (метар долгата) „гејмерска„ тастатура како Logitetch-овите што се. Да не ме разбере некој дека ги плукам Logitetch, многу добра компанија се, многу добри mainstream приозводи имаат (Logitetch Navigator користев 12-13 години а и денес среќно си работи 2рото РС)... ама (на Logitetch) гејмерската понуда им е повеќе шминкерска одколку гејмерска.
За софтверите што идат со ваквите шарени тастатури можам само да кажам дека не само што се скоро бескорисни (затоа што има бесплатни софтверски решенија кои многу подобро ја работат работата) туку се и штетни: голем број компетативни игри (како World of Warcraft) ќе ве банираат ако користите такви софтвери, па макар тие биле и дел од драјверот на тастатурата.
П.С. Стриктно за играње одбери нешто со black cherry механички контакти, јас имам со плавите чери пошто не ми е само за играње и можам да кажам дека е добра и за играње а за текст е перфектна.
Ти беше дечкото со Dell генеричка тастатура?не се пронаоѓаш сам во муабетот ?
Јас продавам ASUS Transformer TF101Продава некој таблет со 10" display ?
400 денариПродавам РАМ 1GB DDR 2 /667mhz 500 денари.Имам повеќе парчиња
Чисто ме интересира како те служи графичката?Го продавам ова http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?pid=33421 нов со 24 месеци гаранција за 4000 денари поефтино
Гледам Bluray филмови на неа без никаков проблем така да супер! Си користи 1,6 гига VRAMЧисто ме интересира како те служи графичката?