a be ne zaebaaj, samo referenci pobaravme
inaku toj sto bil vo Drezden , kaj toa PROFESOROT koj imitira priroda, no zabrzano...............vo pravenje nafta,veke ima napraeno instalacija...potrosi more pari ...no nekako ne dobiva nafta...verojatno zaradi FUSERACIJATA pri izrabotkata vo OHIS-ovata rabotilnica za procesna oprema....ili zaradi promaseniot PATENT...
Inaku kolku znam ,PROFESOROT sitnal edna od svoite skalamerii vo Canada , kade sega za sega samo ....r'gjosuva...
..."fabrikite" za gorenje na smet i pravenje topla voda za zagrevanje i elektricna struja...po Evropa veke ne se gradat , bidejki ispadna deka akroleinite koi se emitiraat vo atmosfera se ogromna zaebancija...taka da....
..............edinstven vistinski biznis so terminalnoto, krajno....ne reciklabilno gubre, e negovoto DEPONIRANJE...
..........verojatno zatoa, kako slusam Vladata na Gwujo ja PREZEMA DRISLA...za da ja napravi najgolema govnarica na Balkanot , ako ne i vo Evropa i mozam da se kladam na NEVIDENO, znaejki gi "seksualnite" naviki na prerodbenicive deka prvite govna koi ke se deponiraat ke bidat Grcki ili Bigarski.....