- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 1.035
- Поени од реакции
- 44
Немо другар ќе ме ставиш на диета дефинитивно![]()
немам таква намера далеку било од тоа,но само ви ја кажувам вистината која и нее толку убава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така се калеше македонецот.
Ништо страшно, не го ни осеќаме тоа загадено, отрпнавме. Само лошо е што се кажува во јавност, ќе се јават проблеми со анорексија низ народов.
мхм, отпорен народ сме ние. :sport1:
рак, леукемија, цироза кај луѓе кои не се алкохоличари и имаат помалце од 30 години, чудни random алергии, се помлади луѓе се болни од "старски" болести. не ме изненадува планот за депонијата, ама уште малце отпад и ќе почнеме зелено да светиме (ако веќе и не светиме). а и со месово не ме чуди, до кај нема да отидат за да заработат. значи сите тие "контроли на квалитет" и стандардизации и хасап отидоа down the drain.
не заебавај валда нема да бараат хасап иза комунална-- дрислапа види сега ти кај е хасап отиден:kesa:
Ја па (по препорака на другарче што нема зошто да дава фалш информација) до крај на Септември си го исплаќам кредитот у целост (предвремено). :wink:Зеко чекаме ребаланс![]()
не сме сите „најглупи“.
најглупи се тие македонци кои нон стоп (и во СРМ и РМ и во ФИРОМ и денес) некој друг е крив иако немаат ништо создадено?
најглупи се тие што нон стоп се полни со цинизам, наместо со идеи за работа. најглупи се тие што нон стоп се жалат, а не превземаат ништо...
итн.
иначе цинизмот и сарказмот се јавува кај луѓето кои се осеќаат беспомошни
Читни малце во вркса со тоа :back:
Марсовка чекај прво да ги родиме,дали ќе ги родиме е прашање.После она на немо ќе станам вегетаријанка која ќе дише чист воздух на Дисла каде ќе испаруваат грчки и бугарски гомна.marsovka напиша:Леандра го надрљавме сеа со отпадот а?
Значи децата ќе ми бидат еднооки мутанти
Не е фер па не е фер
тоа и е проблемот - дека се осеќаат. тие не се баш беспошни, ама толку им сече и си се замислуваат како беспомошни жртви....
и стануваат неупотребливи членови на општеството....![]()
Брат сите употребливи членови во ова општество се или оние што не ебат у здрав памет или имаат амерички/бугарски/англиски/австралиски /од некоја друга земја пасоштоа и е проблемот - дека се осеќаат. тие не се баш беспошни, ама толку им сече и си се замислуваат како беспомошни жртви....
и стануваат неупотребливи членови на општеството....![]()