Бибеее!ThA-BiTcH напиша:Bolje kje si napraam ubava frizura i ke oblecam nekoja sexy maicka, otkolku da oblecam takvi pantaloni koi bi mi otcrtuvale se, i da znam deka site se vrtat po mojata p.... , otkolku po mojata frizura u dekolte
Znaci bolje ubavo dekolte, nego iscrtana.......![]()
-Бруко една!Garfield напиша:A be znam, ama sea, zatoa i zena mi se buni odvreme navreme, devijantno tipce sum si jas.
Sho e be, barem sum iskren, jas sum si najiskreniot tipac na ovoj u drugi forumi.Mandrak напиша:-Бруко една!![]()
Мислиш дали некогаш би шетала во град по гаки. Се разбира дека не и таква слобода ако воопшто има, ќе има за еден век најмалку, така да не се надевај дека ќе гледаш ова низ град. :icon_mrgrПа добро бе, кога нашите девојќи ќе почнат да се шетаат вака?
![]()
Прашање, би облекле ли некогаш нешто слично?
Би облекла, ама само со вооружан бодигард покрај мене да се шета 24/7. Секакви се шетаат по улици кај нас, ме закачале, ме следеле до дома, ме чекале под прозор, ме ваделе од памет.. а не сум се облекувала провокативно, бар на мене не ми изгледало така. И после, сама си го барала.Па добро бе, кога нашите девојќи ќе почнат да се шетаат вака?
Прашање, би облекле ли некогаш нешто слично?