123...123 напиша:ПС Имам такви гаќи и маж ми збеснува кога ќе ме види во нив...
Така е!MarthaGraham напиша:Алал да и е на цурата пошо супер изглеа, али за мене поим за секси е облека што открива али не до толку. Ваквата облека не остава ни трошка фантазија и возбуда за тоа што има под шорцевите, све е однапред јасно и затоа не е ни толку секси.
За споредба, мене не ми е ич секси коа ќе видам тип у ептен стегнати фармерки кај што све се оцртава, или онакви стегнати купачи на плажа на пример. Не да не ми е секси него ме тера да вриштам од смеење
:ne:filip_sk напиша:Абе луѓе вие сте во 19 век, а зошто да не шета така. Во Македонија девојките се затапени и за танга и за гаќицки и за топлес....
Немаш топ тело?Dani^^^ напиша:Дечко-неможе секоја девојка да носи танга.И ја да имам топ тело и те како би се појавила на плажа со танга.И тоа у Охрид!
Па сеа....:icon_rollЖизел(она ми е мерка за топ тело) малце ми бега ама ќе ја стигнам !!Acid напиша:Немаш топ тело?
jas se izjasniv...no bi oblekla tanga za na plaza, pa i topless zoshto da ne...plaza si e mesto za takvi raboti...i tamu izgleda sexy kolku i da golo...no za niz grad ne...nema shansi...jas im se divam na tipki koi odat toples i so tanga na plaza...pa i na maski vo tanga kupaki ili pripieni bokserki...samo da im stoi...da imaat telo za taa rabota i da se nosat so toa ...filip_sk напиша:ОК ти би се појавила по танга на плажа?
Јас немам ништо против мојата вака да се шета, покрај тоа што е поубава и постегната, родила дете и зигледа прекрасно, баш би ми било ќеиф да шета вака. Ќе морам да и купам. Така, ќе препознаете која ми е моја, љубов, кога ќе видите низ Скопје некоја вака облечена.VOLKOT_SAMOTNIK напиша:heh zamisli ja nevestava se seta po nasva ni Makedonija ili pak Skopje ili pak Ohrid na plaza a kamo li Struga .
Ja licno mojata Volcica ne bi sakal bas da bide vaka razgolena (stegnata)
ali dareceme vreli hlacici kratok minic ,ubavi komotni gakicki hm svezo doterana i se setame po Skopje a vetreto nezno dufka i ja gali pomegu nozete
i.........:wink::wink::wink::wink:
Е ова ме нервира кога ќе го прочитам. И во 19-ти, и во 25-ти век, невкус е невкус. Мислиш дека по 100 години ќе се шетаме голи по улици? Дека голотијата е показател за напредокот на една цивилизација? Значи црнците од афричките племиња што уште не го познаваат тркалото ама шетаат угул голи или со една врвка меѓу нозете, се најнапредни? Свашта.filip_sk напиша:Абе луѓе вие сте во 19 век, а зошто да не шета така. Во Македонија девојките се затапени и за танга и за гаќицки и за топлес....