- Член од
- 24 октомври 2008
- Мислења
- 328
- Поени од реакции
- 5
Имам многу роднини таму, другарки и многу често одам таму и многу ми е убаво.Прекрасно е во Пробиштип.
AUuf dosta zatepano mesto bez kaciga na glava vo kafic ne vleguvajte,zenski nema nesto posebno ali seks obavezno dobivas.Sum odel nekolku pati ako ne bev so PANKERITE pozz do niv ne veruvav deka dobro ke si pominev.Stom se vidi nekoj od strana cel grad mu se sprema za kotek vi preporacuvam bez vas covek od tamu da ne odite
нема ни еден албанец !!!! има само еден шо праи бурек и го викаат албанец дека личи на албанец :pos2:Не сум бил во Пробиштип ама етнички најчист град е.98,9% Македонци...тоа ми се допаѓа.
немора да помтиш очигледно е дека деца како тебе со пречки во развојот не помнат ич и незнаат да разликуваат што е добро а што е лошо!!!:pos2:luge?gazdata na cool e od kratovo:pos2:treba uste da zboram,tamu porasnav radi toa sto takvi bea okolnostie"morav"inaku po seljacki grad nema u svetot ne u mk,da se gostoljubivi SE ,ama poveke od prostoka ,tamu koga ke otides lugeto se potepuvaat da te isprecekaat,:pos2d sto se dobri se PROSTI izvinete me probistipjani ama vie koga se zbori za gradovi ste suvisni tuka,zatoa sto jas nikogas ne pomtam PROBISTIP GRAD DA BIL.......:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
за кој ПАНКЕРИ збориш?AUuf dosta zatepano mesto bez kaciga na glava vo kafic ne vleguvajte,zenski nema nesto posebno ali seks obavezno dobivas.Sum odel nekolku pati ako ne bev so PANKERITE pozz do niv ne veruvav deka dobro ke si pominev.Stom se vidi nekoj od strana cel grad mu se sprema za kotek vi preporacuvam bez vas covek od tamu da ne odite
ja pa struga jakiot grad, siptarana do sija ebateСелце
da ve e..m u smotanite decaА да ве прашам нешто, Пробиштип град ли е ?
Чекам одговори....... Благодарам.
da ve e..m u smotanite deca
od vaste gradovi podaleko ne ste mrdnale be seljaci glupavi, dojdi vidi pa komentiraj be, a ako si sede tamu od de3ka si nikogas nema da znaes za drugite,
i takvi komentari od tipot na vregjanje na gradot Probistip zadrzi si gi za svoeto selo,
a koga ke dojdes vo Probistip togas imas poravo da komentiras
seljaci glupavi so od doma od pred kompjuterot nemat mrdnato nasle da komentirat za gradovite vo Makedonija
Море граѓанину де читни малце....Сум бил во Пробиштип и затоа прашувам дали е град? Пошто мене не ми изгледаше за така.
Плоштадот е целиот послан со тули и во средина има една фонтаничка
Иначе јас не го навредив "градот", ама тебе очигледно те има навредено мојот пост, зошто е тоа така ?????
Доколку беше град ќе ми кажеше дека е, а ти почна да вреѓаш како попарен!
Но не те обвинувам, таму си израснал и ова напишаново од твоја страна е само еден доказ за твоето "граѓанско однесување" и ми помогна да ми се разјасни за степенот на култура кој е присутен кај вас.
Се надевам дека повеќето жители на Пробиштип не се како тебе.
На крај на краиштата нема ништо срамно човек да е од село!
aа плоштадот шо викаш ти само тули и фонтана на средина епа друже во некој градови и тоа го немат, а за култура не ми збори бидејќе и ти си ја покажа својата со своето прашањеСум бил во Пробиштип и затоа прашувам дали е град? Пошто мене не ми изгледаше за така.
Иначе јас не го навредив "градот", ама тебе очигледно те има навредено мојот пост, зошто е тоа така ?????
Но не те обвинувам, таму си израснал и ова напишаново од твоја страна е само еден доказ за твоето "граѓанско однесување" и ми помогна да ми се разјасни за степенот на култура кој е присутен кај вас.
Јас културно прашав, без да навредувам никого, плус имаше и културни пробиштипјани кој ми одговорија!aа плоштадот шо викаш ти само тули и фонтана на средина епа друже во некој градови и тоа го немат, а за култура не ми збори бидејќе и ти си ја покажа својата со своето прашање
se gleda tvojata obrazovanost i kultura,Јас културно прашав, без да навредувам никого, плус имаше и културни пробиштипјани кој ми одговорија!
само слеп или глупав човек што бил во ПРОБИШТИП нема да примети дека е град а ти штом пишуваш на форум значи не си слеп, значи ти преостанува она другото !!!Сум бил во Пробиштип и затоа прашувам дали е град? Пошто мене не ми изгледаше за така.
само слеп или глупав човек што бил во ПРОБИШТИП нема да примети дека е град а ти штом пишуваш на форум значи не си слеп, значи ти преостанува она другото !!!
Немојте вака бе луѓе , ќе ви се смее цел форумse gleda tvojata obrazovanost i kultura,
probistip grad li e?
toa moze da go prasa samo dete od 1 oddelenie