Пријател е оној што знае се за тебе и покрај тоа се уште те почитува

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Сеуште немам вистински пријател ама вистински на кој би можел да му кажам што ми лежи на срце и да побарам совет, имам доста пријатели али никој не го сметам за вистински пријател.
 

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Вистински пријател можам со гордост да кажам дека имам.Се знаеме доста долго време и за сето тоа време сме неразделни.Сите тајни,убави моменти,лоши,спомени и што ли уште не ги имаме заедно преживеано.Секогаш е тука за мене а секако и ја за неа.
We are not sisters only because God knew that our moms couldn' handle us:wink:
I LOVE U SIS:back:
 
Член од
12 јануари 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
вистинските пријатели се се поретки.
имам само еден. :)
 
Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Friends are forever! Досега не било така, па затоа можам да кажам дека за мене не постојат вистински пријатели!:pipi:
 

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
имав само една другарка што ми беше стварно вистински пријател,секоја тргна по својот пат и сега сме многу далеку,ана знам дека сеуште ми е вистински пријател,инаку до ден денес не верувам дека постојат пријатели никому не верувам и пред се внимавам што ке кажам.
 

biglava

Last Samurai
Член од
28 ноември 2008
Мислења
62
Поени од реакции
4
има...и нема...вистински пријател е оној со кој едноставно си ТИ...за жал нема многу во ова денешно време...
јас имам 4...со нив сум од кога знам за мене....што неаме поминато заедно...одмори...глупости...:pos2:...и се надевам ке останеме вака блиски од крај...но сепак ги нема многу
 
Член од
3 јануари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
Можам да кажам дека сум многу среќна што можам да речам дека имам неколку вистински пријатели без кои животот не би бил она што е.
 

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
верував во постоењето на вистински пријатели, но се повеќе и повеќе тој филм ми се срушува и сеа сметам дека не пости вистинко ВЕЧНО пријателство. Сепак само верувам дека пости пријателство помеѓу машко и женско повеќе отколку воопшто може да пости помеѓу лица од ист пол.........али и тоа пријателство кое може да се нарече до некаде вистинко дека не е трајно......
 

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Јас имам една ептен добра другарка, и 2 мноогу добри другари. Можам слободно да им кажам се, знам дека нигде нема да излезе од нив.:pipi::zver:
 
Член од
27 јануари 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
hmm... vistinski prijateli nema mnogu sega sekoj loso ti misli...tesko se naoga nekoj koj ke ti bide stvarno vistinski prijatel ama toa e....
 
К

Кики.

Гостин
Размислувам за раскинување на една таква врска баш сега што најверојатно ке се случи овие 2 дена... Значи навистина не верувам во пријателства помеѓу женски личности не ме сфакајте погрешно ама навистина моето досегашно искутво покажува дека другарката ти е другарка се додека таа мисли дека е подобра од тебе и кога има можност на секој начин да ти направи да се чувствуваш мизерно. Сепак имам навистина двајца премногу добри другари на кои можам се да им кажам и да ми кажат, кои секогаш се тука за мене баш како и јас за нив и знам дека било што и да се случи тука ке бидат. Сега веке и не ми требаат премногу вистински другари доволни ми се овие што си ги имам и во добро и во лошо и фала им мислам што ме трпат ваква каква што сум - смотана. Тоа е:back:
 

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Има вистински пријатели... ама се многу ретки... и ако имате некогаш вистински другар , другарка... правете све што треба за да си ги зачувате... немојте никогаш да ги изгубите... :helou:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom