Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865
Извини, али ја осудувам секој кој употребува насилство. Дури и Саша Богдановиќ да удрил некој, ова не е во самоодбрана.
Ја ги осудувам СДСМ дека се непомали предавници од говедава и имаат направено еднаква штета (за некои работи поголема, за некои работи помала).
Тоа што не се у моментов на власт им дава мала морално-етичка предност у мои очи.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Е аман де Брутус. Удрил со шипка? Нека го приведат.

Иначе а1он.мк викаат дека Богдановиќ бил нападнат заради расправија меѓу навивачки групи. Он е во ЦПБ колку што знам, така да напаѓачите изгледа се од Центар бојс.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Тоа ли ви рекоа да ширите по мрежи сеа?
Таа е фазата,а?
Тоа го кажа и Ѓорѓи Н. кој е исто ко тебе платен да шири предавничка пропаганда по медиуми, а богами и Груевски го кажа.
или ти можда не пратиш Груевски што кажува?
Види, јас сум сериозен човек кој се обидува да дискутира. Ти имаш друго ниво, друг степен на развој, веројатно си доста помлад... Ти си научен, а веројатно си живеел во околина каде некој треба да те насочи што да мислиш... Јас не сум таков. Ако јас напишав нешто, не значи дека тоа некој ми кажал или ме плаќа. Јас напишав што очекувам. Тоа не значи дека и ќе биде. Или е забрането да се каже свое мислење? Јас лично, да сум на место на Груевски, би организирал ептен јаки контрапротести. Ова е ситуација кога немоќниот СДСМ (Заев) грчевито се бори да го заземе местото на власта. Зошто па Груевски да не возврати со исто? Јас така би играл. Особено сега кога се покажа дека и за Младенов, и за Нешковски нема вмешаност на власта во убиствата. Очекував нешто да чујам, а само слушнав дека власта нема никаква врска со настаните.

А тебе те советувам да пишуваш овде со свој ум, а не да ти се каже што да се пишува. Па макар и грешел. Сите можеме да згрешиме, од дискусија глава не боли. И престани со својата предавничка и противдржавна пропаганда.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Е аман де Брутус. Удрил со шипка? Нека го приведат.

Иначе а1он.мк викаат дека Богдановиќ бил нападнат заради расправија меѓу навивачки групи. Он е во ЦПБ колку што знам, така да напаѓачите изгледа се од Центар бојс.
Па да де, ама не знам што има потреба сега да зборуваат за инфилтрирани групи. Тоа тебе не ти личи на обид за закрвување? Нема везе.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865

@Peja989 ?
Човеков се враќал од пазарче и има праз во раката.
Убациле слика со Стојанче у колажов....
Мислите дека е тоа компромитирачки за јавноста?
:pos:

Богами имате изгубено контакт со реалност, нема што.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
In a speech in London, Mr Miliband said it was "time for someone else" to take over the leadership and that he was "truly sorry" he did not succeed.
http://www.bbc.com/news/health-32633388

Не дека има врска со настанов, но само за споредба што значи да си политичар со морал и достоинство. Изгубил на избори, дава оставка, и крај на муабетов.

Овие нашите убиства прикриват, и кур ги боли, за оствака ни на крај памет не им доаѓа. Е затоа ние уште долго ќе патиме од овие политичари, бидејќи народот ни е таков, како што ги имаме политичарите.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Си остануваат доследни од ЈСП, вака протестираа и во Чаир кога автобусот им го запалија :rolleyes:

Го достигнаа дното овие од власта, нема подоле од ова..
Има има. Ќе се увериш во деновите што следат. Овие немаат граница. Таман ќе помислиш дека го достигнале дното, те изненадуваат со дно што не си знаел дека постои.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Убациле слика со Стојанче у колажов....
Мислите дека е тоа компромитирачки за јавноста?
:pos:

Богами имате изгубено контакт со реалност, нема што.
Стојанче одамна е компромитиран во јавноста.[DOUBLEPOST=1431089578][/DOUBLEPOST]
In a speech in London, Mr Miliband said it was "time for someone else" to take over the leadership and that he was "truly sorry" he did not succeed.
http://www.bbc.com/news/health-32633388

Не дека има врска со настанов, но само за споредба што значи да си политичар со морал и достоинство. Изгубил на избори, дава оставка, и крај на муабетов.

Овие нашите убиства прикриват, и кур ги боли, за оствака ни на крај памет не им доаѓа. Е затоа ние уште долго ќе патиме од овие политичари, бидејќи народот ни е таков, како што ги имаме политичарите.
За Заев збориш? Он 5 пати изгуби и не поднесе оставка туку реши да се здружи со подземјето за да се добере до власт.[DOUBLEPOST=1431089641][/DOUBLEPOST]
Знаеш да читаш англиски? Ме изненади. И што пишува во текстот? Ќе ти помогнам - извештај од случувањата.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
МВР го расчисти нападот врз Богдановиќ - уапсено едно лице

Настанот поврзан со физичкиот напад врз Саша Богдановиќ, директор на ПОЦ и претседател на Општинската организација на СДСМ- Центар е расчистен уште ноќеска и уапсено е едно лице.

Во полицискиот билтен на МВР денеска беше објавено дека околу 2 часот утринава 30-годишниот С.Б. од Скопје пријавил дека околу 10 минути пред полноќ на излегување од возило бил нападнат од две непознати маскирани лица.

Маскираните напаѓачи го нападнале С.Б. и го удриле со тврд предмет и со тупаници, по што го напуштиле местото.

Веднаш по случување на настанот едно од осомничените лица е пронајдено и приведено, а се работи за М.Д.(28) од Скопје.

Од извршениот разговор со истиот причина за физичкиот напад биле претходна расправија околу навивачки групи, стои во билтенот.

Неофицијално, се шпекулира дека станува збор за нерасчистени средства кои требало да се поделат околу протестите организирани од опозицијата. Претходно, некои од порталите пишуваа дека се делеле дневници на дел од лицата кои протестираат кои изнесувале околу 15 евра.

Од МВР соопштија дека се преземаат мерки за пронаоѓање и на второто лице како и целосно расчистување на настанот по што ќе следи соодветен поднесок.

Македонија
08.05.2015 - 14:51
http://press24.mk/mvr-go-raschisti-napadot-vrz-bogdanovikj-uapseno-edno-lice

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.896
Поени од реакции
36.951
Џорџ Сорос ако знае каде се наоѓа Македонија или дека постои таква утепана земја ја го ставам на трупче и си го сечам.
Човекот има пари да не купи со се гаќи сите во државава, ама не ќе правел вакви заврзлами тука за да го сруши последниот антички (а од скоро време и барокен) цар на Македонија, Груевски.

Абе оди бегај, нека ве опее поп :pos::popce:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.578
Поени од реакции
35.373
Ја ги осудувам СДСМ дека се непомали предавници од говедава и имаат направено еднаква штета (за некои работи поголема, за некои работи помала).
Редок глас на разумот во морето неуки. Наведените се две страни на една иста медаља, и ако е паметен народов (како што не е) никогаш веќе не би гласал ни едните ни другите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom