Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.263
Поени од реакции
9.046
Мора да сфатите дека голем дел од луѓето кои протестираат не се борат за некоја политичка гарнитура, туку се борат против оваа на власт.
Овоа ти се вели: Ке по к*р, туку по глава.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Дали има аудио снимки од атентатот на Киро,собраќајната несреќа во Србија во која загина Ј.Мијалков, мистериозните самоубиства на сите кои на било кој начин биле поврзани со атентатот на К.Глигоров.
Матната приватизација,ембаргото на Србија со шверцот на бензин за кој целиот сообраќај на граница се стопираше од 00:00 до 05:00 секоја вечер за да поминат 100на цистерни на Макпетрол

Има уште многу нечисти работи на ове што сакаат насила со монтирани работи нелегално да дојдат на власт

А за денешниов собир требало а за наредните собири ако ги има голем мерак ќе ми се направи специјалците да употребат гумени куршуми,шок бомби солзавец па да видиме дали стотина илјади гомнари,криминалци,бандити (како и да ги именувам немаа да згрешам) ќе малтретираат речиси два милијони луѓе

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Хашките случаи се многу поболна тема која нас треба да интересира отколку Мартин Нешковски со коешто власта нема апсолутно никаква допирна точка. Ниту некој од владата го знаел, ниту некој од владата нарачал нешто, ниту некој го убил, туку по заслуга на некој локален штипски бараба со пореметен психички баланс се уби млад живот без разлика кој бил и што бил. Некој требал да понесе одговорност зошто било тоа лице вработено во МВР, кој го вработил и кој одговара за неговата активност. Ете тука настапи политиката на сцена, ама тоа е секаде така. Не е оправдување, ама така функционира светот.

Македонија во 2001 година ја изгуби војната, потпишавме капитулација, а се знае што следува кога ќе изгубиш војна. Ова денес се само мал дел од тие последици. Не треба да заборавиш дека во 2001 година имаше само 10% одзив на мобилизација од страна на Македонци. Другите 90% одеа на одмори и по кафани тогаш.
...и заради сево ова најпатриотската власт, мораше после цели десет години, дури и наспроти сите укажувања и совети на албанофилска Европа, наспроти сите закони, морално-етички и општочовечки норми, па ако сакате и наспроти Рамковниот албанофилски договор, да ги амнестира воените злосторници кои вршеа најгнасни воени злосторства врз македонскиот народ. И тоа од грчка факинг плажа да биде координирано од најголемиот патриот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дали има аудио снимки од атентатот на Киро,собраќајната несреќа во Србија во која загина Ј.Мијалков, мистериозните самоубиства на сите кои на било кој начин биле поврзани со атентатот на К.Глигоров.
Матната приватизација,ембаргото на Србија со шверцот на бензин за кој целиот сообраќај на граница се стопираше од 00:00 до 05:00 секоја вечер за да поминат 100на цистерни на Макпетрол

Има уште многу нечисти работи на ове што сакаат насила со монтирани работи нелегално да дојдат на власт

А за денешниов собир требало а за наредните собири ако ги има голем мерак ќе ми се направи специјалците да употребат гумени куршуми,шок бомби солзавец па да видиме дали стотина илјади гомнари,криминалци,бандити (како и да ги именувам немаа да згрешам) ќе малтретираат речиси два милијони луѓе
:pusigo:

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Нај јако ќе биде кога ќе се објави бомбата за случајот Монструм..(y)

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Моменталната ситуација пред Влада е идентична како ситуацијата кога не трчкала полиција со сите ѕвездички на ГТА.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.549
Veke na pamet gi naucivme demonstrantite. Se istite facki. Uste malku treba i profesija da vovedeme , profesionalen strajkuvac. Tuku aj ovie od SOROS se plateni za toa Arno ama so pravime so onie koi strajkuvat poradi RABOTNO mesto vo slucaj da se smeni Vlasta? E tie uste dolgo ke strajkuvat taka da moze uste sega da se obidat da go oficijalizirat nivnoto zanimanje ako nisto drugo barem zdravstveno i penzisko da im tece.
А ти што си соучесник во убиство поради работа/пензиско/здравствено?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не туку: не знаеме што пишуваме и што сакаме
Не, грдо е и подло воедно да ме окарактеризира било кој како опозиционер, платеник на сорос и соросови фондации, јас што би ја запалил цела структура на есддес сфе да им ебам у сред пичка, да им наебам.

Тоа не го менува фактот дека и овие клетива треба да умрат.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
A ако е џанкер?
А за нив може. Они, како што видовме од муабетите на највисоките луѓе од врвот на власта се нешто помалку од луѓе, легитимна мета, подоле и од кафири у сред ИСИС-калифат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А за нив може. Они, како што видовме од муабетите на највисоките луѓе од врвот на власта се нешто помалку од луѓе, легитимна мета, подоле и од кафири у сред ИСИС-калифат.
Освен ако не си џанкер а син на фунцкионер. Тогаш, 2 грама не е ништо, онака.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
А ти што си соучесник во убиство поради работа/пензиско/здравствено?
А он што е соучесник у миљарда други гнасни дела против својот сопствен народ поради работа/пензиско/здравствено?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.263
Поени од реакции
9.046
Не, грдо е и подло воедно да ме окарактеризира било кој како опозиционер, платеник на сорос и соросови фондации, јас што би ја запалил цела структура на есддес сфе да им ебам у сред пичка, да им наебам.

Тоа не го менува фактот дека и овие клетива треба да умрат.
Ти може не си соросоид, комуњар или слично, али од овие постапки ќе профитираат токму тие, е сеа ко ќе ми текне на крајниот резултат од овие "превземени мерки" ми се кења.:гомце:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom