Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023
А чекајте стварно размислете малце подобро, Родителите кај се да се јават? Зошто сите излагаат со различна изјава? Зошто уште нема слика нити се знае кое е детето. Голема брука ќе биде доколку сево ова е измислица.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Највеќе ме чуди што А1 многу малце му посветија на случајов како да е ништо. Како и да е во Петок ќе се потрудам да дојдам во Скопје на протестот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Верувај во овие моменти болката сигурно е толку голема што ни на крај памет се мисли на такво нешто :S

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
И кому да веруваме сега ? на Вечер или на А1 ?
Дефинитивно некој лаже...
А што е битно кој лаже? (од веснициве)

Човечки живот е изгубен Ало! Затоа треба да се изврши детална истрага и на виновникот да му се пресуди по пропис.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
на некој дечко му ја исдопирале женската со која си седел во парк, страмотилаци се
мачја каша.. на еден не баш дечко, така повозрасен човек, не женската, жената, му ја ковале дома дур бил излезен а коа се вратил дома го избркале на клоци пошо работеле на случај :D

а некако не им верувам на тие медими воопшто затоа што ќе ти ја ипревртат информацијата.
да у право си, гледај си сител они се најверодостојни.
особено кога станува збора за политика.

Се се се значи се сфаќам, ова не го сфаќам! Да тепам дете помало од мене сигурно барем 10 години со пендрак и со што се не, да го гледам безпомошно и да умира полека, а ја да го млатам до смрт треба да сум некое говедо, нечовечко суштество.
За разлика од тебе некои лица како мали биле допирани на осетливи места од своите вујковци/чичковци.. имале пијаница татко кој ја трескал од земја мајка им секој ден и слично...

P.S. не знам зашо се замарате со виктор, од поодамна го имам приметено ми покажува знаци на церебрална парализа.
отворајте сметка за донации.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522

Човечки живот е изгубен Ало! Затоа треба да се изврши детална истрага и на виновникот да му се пресуди по пропис.
Читаш убаво? Прашањето е што се случило дури и идентитет целосен немаме. Не викам дека не се случило туку дека премногу се шпекулира и премногу се пере мозок по телевизииве.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023

Колку што сум упатен ни за тоа нема доказ. Само е кажано име. Нити се јавиле родители нити некој од семејството. Даниел е кој Даниел де од Ѓорче сум 100 другари распрашав никој не знае починат Даниел од Ѓорче. Нешто смрди, почнувам да мислам дека и воопшто нема загинат.

М

Мартин`

Гостин
Ако му бил другар зошто би лажел? Од друга страна имаме извештај кој вели дека немало траги на насилство, така да нешто не штима овде.
Зошто си бараат оправдување за наводното бегање, ако се корисници на дрога како што се шпекулира барем. А и таквите зависници лесно е да некои од политичариве ги насочат за некој денар за политички цели, сепак да не пишувам и јас тука непотврдени информации туку ќе почекам првен МВР да излезат со официјално соопштение во врска со ова.. да видиме што покажала истрагата според нив.

Ја пак ќе кажам смрди нешто тука, и Котевски прееска кажа дека немало стигната пријава во врска со тоа!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не е грев да се лаже ? И на кој му текна да лаже и со каква цел?o_O

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Како и да е многу е лесно да се потпали фитиљот и народот одма да крене узбуна.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243

баш затоа не треба пред време ништо да се шпекулира се додека не се утврди што како...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Колку што сум упатен ни за тоа нема доказ. Само е кажано име. Нити се јавиле родители нити некој од семејството. Даниел е кој Даниел де од Ѓорче сум 100 другари распрашав никој не знае починат Даниел од Ќорче. Нешто смрди, почнувам да мислам дека и воопшто нема загинат.
Имам потврда од човек од Ѓорче. Нема тој информации за родителите или што и да е - али битно сигурно е дека има Даниел кој починал минатата вечер.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Колку што сум упатен ни за тоа нема доказ. Само е кажано име. Нити се јавиле родители нити некој од семејството. Даниел е кој Даниел де од Ѓорче сум 100 другари распрашав никој не знае починат Даниел од Ѓорче. Нешто смрди, почнувам да мислам дека и воопшто нема загинат.
ондак ако нема загинат што велат од вечер дека е пронајдено мртво тело на 23-25 годишно момче ?
Значи има починат ,но прашањето е од што ?
А како што гледам никој од надлежните не се труди да расветли.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom