Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
ццц каква држава сме значи еј човек да незнае во што да верува...ако ова е вистина се надевам дека ке се преземат ригорозни акции а најдобро би било да испадне нешто од протестот....како и да нека почива во мир дечкото и сочуство до фамилијата

Z

zmej gorjanin

Гостин
Зошто си бараат оправдување за наводното бегање, ако се корисници на дрога како што се шпекулира барем. А и таквите зависници лесно е да некои од политичариве ги насочат за некој денар за политички цели, сепак да не пишувам и јас тука непотврдени информации туку ќе почекам првен МВР да излезат со официјално соопштение во врска со ова.. да видиме што покажала истрагата според нив.

Ја пак ќе кажам смрди нешто тука, и Котевски прееска кажа дека немало стигната пријава во врска со тоа!!
Па добро ама ова е више креирање на сценарио, плус премногу болно и неверојатно би ми било на некој на кој што му умрел другар му од икс причини, во случајот демек биле наркомани, да си смислува алиби и да го продаде тоа на медиумите

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.022
Имам потврда од човек од Ѓорче. Нема тој информации за родителите или што и да е - али битно сигурно е дека има Даниел кој починал минатата вечер.
Значи има починат, но дали од Алфа и дали од тепање? Можеби предозираност од дрога и слично...

М

Мартин`

Гостин
Па добро ама ова е више креирање на сценарио, плус премногу болно и неверојатно би ми било на некој на кој што му умрел другар му од икс причини, во случајот демек биле наркомани, да си смислува алиби и да го продаде тоа на медиумите
Кажав она што слушнав (не сум сигурен, како ни 90% што пишуваат за или против тука), сепак чим бегал има место да е вистина стварно.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Како и да е многу е лесно да се потпали фитиљот и народот одма да крене узбуна.
Брат, и треба да се крене узбуна!
Да не се кренеше, тек тоаш ќе беше кристално јасно дека сме зарѓан народ.
И да е едното, и да е другото брат, пак треба да се крене узбуна.
И ниедно да не е. Пак треба да се крене узбуна.
Треба, да, се, крене, узбуна.
Треба тој во пратеничката клупа да работи за мене, а не ја за него.
Ама во македонијава наша, утописки муабет е ова. Кревањево узбуна. Земањето на работата под своја контрола. Тоа е нешто што во македонскиот ум е веќе некое време врежано како тотално невозможно.
Ич да не го водам наваму муабетов, знам дека никогаш нема да го завршам...
Мислам дека е кристално јасно дека нешто у држава смрди на туна.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ако е местенка е само финта од страна на полицијата да се отргнат очите од случајот со Љубе....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи не е местенка, и мене ми кажаа дека има починат Даниел од Ѓорче, и јас ко Дарк Кинг живеам таму.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.022
Значи океј утврдивме дека има починат. Но бегал, наркоман е, џандари го тепале. Има 1000 верзии мене ми паѓа на памет само дека дилал дрога го фатиле, пробал да бега и крајниот резултат е добиен. И пак се сведува на тоа дека сепак е од Алфи според мене. Треба некој да излезе на ТВ и да разјасни што и како е ...

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Значи не е местенка, и мене ми кажаа дека има починат Даниел од Ѓорче, и јас ко Дарк Кинг живеам таму.
не зборуваме за местенка дали навистина починал човек или не. Сигурно е дека починал човек, но она што може да е местено од страна на некој медиуми е дека тој човек бил убиен од алфите...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Кажав она што слушнав (не сум сигурен, како ни 90% што пишуваат за или против тука), сепак чим бегал има место да е вистина стварно.
Нема врска тоа што бегал, ако изел ќотек како што се тврди, се знае чија е одговорноста, без разлика во каква состојба бил.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Евентот на Фб е креиран од лажен профил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom