Тешко и таа една што беше (ТНТ) ја затвориле или преместиле на некое друго место.Дали има во Прилеп интернет кафе со асални компјутери за играње игри ?
На трет е веројатно ко така, не сум знаел, а гледам се врткаат дечишта таму.Има, ТНТ преместена е на втор или трет кат во бизнис центарот. Преуредена е, има повеќе компјутер и PS. За компјутерите не можам да се пожалам. Екстра се.
Се негува дури три години од 12'.Т
Што се однесува до култура, не можеш да бараш од дрва чија интерес за високи културни дешавки е абортиран од старт, да покажат и прифатат културен настан. Има постојано дешавки од кои мене една од омилените ми е Џез фестивалот кој се негува со години, каде за ич пари имаш можност да гледаш бендови од Балканов и Македонија. На истиот настан освен 50-тина постари лица над 40 години и нема млад човек. Кога народот се заучи да една Цвета им биде репер за добра пејачка и да ја слушаат истата секој викенд без да ја пропуштат. Ако сакаме да сме помудри мора да работиме на менталитетот, а то е еден долг и болен процес низ кој никогаш нема да поминеме
.
Зависи со каква брзина движиш, отприлика од 10/15 минути.Од населба Точила до центарот колку минути има пеш ?
Со трета космичкаЗависи со каква брзина движиш, отприлика од 10/15 минути.
Денеска чинам ги местеа.А бе кога израстија палмине кај општинана, мавам кладба нема долго да е дур некој „мајмун“ не напрај селфи од горе качен хаххаха
Пред некој ден читав дека легална малопродажна цена за обичен народ е 100 евра по метро висина но ништо чудно тендерот за овој поклон за сите општини по 10 парчина во Македонија да е далеку по скап. Еве и таа да е цена, 10 по 5 метри = 5000 за Прилеп, системот е по 10 за сите општини, еве и да не е за „селските“ пак има 30-40 градови, ако има по 5000 европски за секој град некој направил јак бизнис за 200.000+ евра, пола да му се трошок за увоз пола заработка машалаааааааааааКо гром од ведро небо се палмиве, колку кошта една? -Две-три илјади евра?