Прилеп и Мариово

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Дали има во Прилеп интернет кафе со асални компјутери за играње игри ?

E

Epsilon

Гостин
Дали има во Прилеп интернет кафе со асални компјутери за играње игри ?
Тешко и таа една што беше (ТНТ) ја затвориле или преместиле на некое друго место.

Давид!

Голем Ентузијаст
Член од
23 март 2015
Мислења
171
Поени од реакции
47
Има, ТНТ преместена е на втор или трет кат во бизнис центарот. Преуредена е, има повеќе компјутер и PS. За компјутерите не можам да се пожалам. :D Екстра се.

E

Epsilon

Гостин
Има, ТНТ преместена е на втор или трет кат во бизнис центарот. Преуредена е, има повеќе компјутер и PS. За компјутерите не можам да се пожалам. :D Екстра се.
На трет е веројатно ко така, не сум знаел, а гледам се врткаат дечишта таму.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Т
Што се однесува до култура, не можеш да бараш од дрва чија интерес за високи културни дешавки е абортиран од старт, да покажат и прифатат културен настан. Има постојано дешавки од кои мене една од омилените ми е Џез фестивалот кој се негува со години, каде за ич пари имаш можност да гледаш бендови од Балканов и Македонија. На истиот настан освен 50-тина постари лица над 40 години и нема млад човек. Кога народот се заучи да една Цвета им биде репер за добра пејачка и да ја слушаат истата секој викенд без да ја пропуштат. Ако сакаме да сме помудри мора да работиме на менталитетот, а то е еден долг и болен процес низ кој никогаш нема да поминеме :)
.
Се негува дури три години од 12'. :D

Нема врска тоа, во секој случај е добар настан со убава локација.
Треба да му спомнам на Џаичо малку да се подуреди местото и да се ангажира некој келнер.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Од населба Точила до центарот колку минути има пеш ?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
А бе кога израстија палмине кај општинана, мавам кладба нема долго да е дур некој „мајмун“ не напрај селфи од горе качен хаххаха

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.837
А бе кога израстија палмине кај општинана, мавам кладба нема долго да е дур некој „мајмун“ не напрај селфи од горе качен хаххаха
Денеска чинам ги местеа.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
E

Epsilon

Гостин
Ко гром од ведро небо се палмиве, колку кошта една? -Две-три илјади евра?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
Ко гром од ведро небо се палмиве, колку кошта една? -Две-три илјади евра?
Пред некој ден читав дека легална малопродажна цена за обичен народ е 100 евра по метро висина но ништо чудно тендерот за овој поклон за сите општини по 10 парчина во Македонија да е далеку по скап. Еве и таа да е цена, 10 по 5 метри = 5000 за Прилеп, системот е по 10 за сите општини, еве и да не е за „селските“ пак има 30-40 градови, ако има по 5000 европски за секој град некој направил јак бизнис за 200.000+ евра, пола да му се трошок за увоз пола заработка машалааааааааааа

Кај се другите 5 ги виде некој денеска? не сум излезен да гледам низ град :D

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Супер!
А тоа дупките на Марксова, кај што почнува Тризла, ги закрпија или уште ачкап стојат зинати?
Јас ко шо си идам вака еднаш до двапати годишно во Прилеп, секој пат истото го начекувам. Па и тоа кружното кај солидност, 6 месеци поминаа и уште немаше асфалт турено. Мизерија страшна!

Kajgana Shop

На врв Bottom