Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Со Тостеро да сликаше поуба слика ќе напраеше
Тоа е фото шоп...Со Тостеро да сликаше поуба слика ќе напраеше
Добро бе, имате некој осет за уметност и естетика што викате браво на овој кичерај?Браво
Мене многу ми се допаѓа, секој си има различен вкус.Добро бе, имате некој осет за уметност и естетика што викате браво на овој кичерај?
Закон. Добро се пополни делот тука. Тамански да речамМене многу ми се допаѓа, секој си има различен вкус.
Ај то езерцето и се трпи некако... ама она надгробнана плоча е грдосија невидена... Ко да мораше на сето што го заличија целиот тој простор од градска до Гурман, еден струп да стават. Чунки не можи се „совршено“ да биди... мора нешто и да грдиДобро бе, имате некој осет за уметност и естетика што викате браво на овој кичерај?
Абе и јас пред неколку дена видов нешто на сајтот на општината дека имало проект за стадионот , ама ич не ми е верно дека ќе се направи . Не толку заради парите што треба да се вложат , туку колку што знам стадионот не е општински за да можат тие да го прават . Дај Боже ова да е вистина , одлично изгледа како е направен на сликите и клипчето . Одамна јас велам дека Прилеп мора да има убав стадион кој ќе ги исполнува сите услови на УЕФА , па да можи да ја гледаме репрезентацијата и на официјален меч , а не како досега неколку пати што играше само пријателски во Прилеп . Немора да биди којзнае колкав , доволно е да има околку 12000 - 13000 илјади седишта ( колку што знам сега има околу 6000 - 7000 седишта ) . Сигурен сум дека ако се направи како на проектов , ќе се бара карта повеќе кога ќе игра репрезентацијата , а не како во Скопје , кога играме со послаби противници едвај по 5 - 6 000 души ако има .
Неофицијално разбрав стадионот е веќе земен под општина затоа и проектот е нацртан тука, а гледачи некаде би требало да има 16-17000, затоа и исчистија кај Брза Помош и ги сечат дрвата кај скалите брич е направено местото, се направи некој со дрва зимава .Абе и јас пред неколку дена видов нешто на сајтот на општината дека имало проект за стадионот , ама ич не ми е верно дека ќе се направи . Не толку заради парите што треба да се вложат , туку колку што знам стадионот не е општински за да можат тие да го прават .