Tемјан
the Kingslayer
- Член од
- 19 мај 2011
- Мислења
- 691
- Поени од реакции
- 1.141
Исто и мене ме интересира конкретно за првата и втората вечер, ај Прилепчани пишете. !Дали има некој што познавате што изнајмува соби за време на пивофестов? : )
Исто и мене ме интересира конкретно за првата и втората вечер, ај Прилепчани пишете. !Дали има некој што познавате што изнајмува соби за време на пивофестов? : )
Таквиот туризам сеуште не стигнал во прилеп, а не верувам да им текне да стигни. Али имаш хотел ЛИПА за 300 денари од ден можиш комотно да преспиеш.Дали има некој што познавате што изнајмува соби за време на пивофестов? : )
Којзнае во каква состојба се собите таму, ама како што е целиот хотел во распаѓање.... Плус и собите само ко јебарник ги користат.Таквиот туризам сеуште не стигнал во прилеп, а не верувам да им текне да стигни. Али имаш хотел ЛИПА за 300 денари од ден можиш комотно да преспиеш.
Секоја недела имаме Пиво фест па треба да ни текне....Таквиот туризам сеуште не стигнал во прилеп, а не верувам да им текне да стигни. Али имаш хотел ЛИПА за 300 денари од ден можиш комотно да преспиеш.
Дури не фатило конкуренција,дај оглас ако имаш вишак спрат...Секоја недела имаме Пиво фест па треба да ни текне....
Којзнае во каква состојба се собите таму, ама како што е целиот хотел во распаѓање.... Плус и собите само ко јебарник ги користат.