Ceci0
Captain
- Член од
- 20 јануари 2011
- Мислења
- 334
- Поени од реакции
- 208
Јас сакам друже не ми е за карактерите за queue-то ми еСлучано ако сака некој да купи премиум акаунт на Молтен нека пише, има 3 карактери на Frostwolf.
ја играм кога како онака со паузи за најдобро па ако сакаш да се учиш убаво полека да играш играј на Lordaeron а ако сакаш побрзо да се ујачаш играј на другите двата . Иначе за македонци па нема нешто многу т.е ја ретко сум сретнал - повеќе има срби, хрвати и бугари...Има уште некој што игра на молтен приватниов сервер?Би сакал да почнам да играм.
Па ако може некој да ми каже каде е најдобро и кај има наши луѓе.
Побрзо боље пошто сум играл вакви слични игри.Ти на кој играш?ја играм кога како онака со паузи за најдобро па ако сакаш да се учиш убаво полека да играш играј на Lordaeron а ако сакаш побрзо да се ујачаш играј на другите двата . Иначе за македонци па нема нешто многу т.е ја ретко сум сретнал - повеќе има срби, хрвати и бугари...
ја играм т.е играв на лордерон алијанса ,ама како што глеам не си играл ич wow до сеа па пак би ти препорачал да играш пополека натанане да се научиш зашто е многу обемна и разнолика играта али сепак ако се разбираш ,како сакаш ...Побрзо боље пошто сум играл вакви слични игри.Ти на кој играш?
ej aj moze i onaka taman ke zavrsime so skolo, pa da se picneme ubavo xD inace toj posledniot sto go igrav 60+ lvl nesto taka ne mi teknuva bas ...bese protection warriorНареден месец може ќе почнам пошто незнам дали ќе ми стигне гига за да ја симнам цела да не останам без интернет
Ќе ти пишам коа ќе почнам да играме заедно.Кој лвл си ти?
Сите подобри приватни сервери кои немаат custom content мора да бидат една експанзија поназад од Retail. Така да...Кој е најдобар Mists of Pandaria приватен сервер? Молтен уште долго време нема да направи MOP сервер.