Приватни WoW сервери

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
@ Stoneskin

па на сите 5 сервери 50-60% се од балканот ако не и повеќе :P ..све бугари и срби ... македонци нема многу ..ја на нелтарион играм и знам само 4-5 македонци алијанса што играат..други не знам

--- надополнето ---

бтв еве ми се карактерите-

шаманот на нелтарион:
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Toni/Neltharion/

и исто протекшн паладин пвп играм сеа брзо почнав..фармам опрема со хонор:
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Burrows/Neltharion/

и баланс друид ..не ја знам причината зошто го имам овој xD :
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Tonyo/Neltharion/

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ај помош малце :)

Ја спуштив од замунда WoW т.е. World of Warcraft: Cataclysm enGB 4.0.3 Installed и сега шо да правам да играм? Ми бара нешто да ја упдејтирам но тоа е 4.4GB ... Ај помагајте...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148

Ја спуштив од замунда WoW т.е. World of Warcraft: Cataclysm enGB 4.0.3 Installed и сега шо да правам да играм? Ми бара нешто да ја упдејтирам но тоа е 4.4GB ... Ај помагајте...
Ај кажи ми тоа што ти е 4.4гб да не е некој пач?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Планирам на Молтен да почнам, кажете ми од Саргерас, Нелтарион и Деатвинг кој да го одберам? Каде има највеќе македонци и балканци и најмаклку квее(чекање за лог ин).

--- надополнето ---

А и, Хорда или Алијанса да почнам? Кој повеќе доминира и кој има подобри рејдови?

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Абер немам. Ево SS ако помогвит нешто.

Незнам да не те лажам сигурно е некој update.Остај го нека се симне или може ти се симинја некој пач ама не ми се верува дека е пач.

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184

ако сакаш да играш на оргиналот остај да се симне ако не не го симнувај пачот пошто ни еден приватен сервер не е up-to-date.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Приватен сервер за WoW: Cataclysm шо почнува од 1lvl и шо има народ?

M

mercenary

Гостин
Игра некој на Frostwolf (Molten) тука? Ја сеа мислам да почнам после доолга пауза (TBC), серверот ми изглеа топ.

pro beggar lf victims, кажете се.

Чекањето убива. :S

C

Crazy Diamond

Гостин
Игра некој на Frostwolf (Molten) тука? Ја сеа мислам да почнам после доолга пауза (TBC), серверот ми изглеа топ.

Јас играм на Молтен (Саргерас реалмот). Многу сум задоволен од серверот, иако е скоро нонстоп фул.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Знам другар шо игра на фрост и е споре него, најјакиот друид на сервер.
Да го прашам као му е никот?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Ја играв на magic-wow доста време имав warrior Hooligan ... али прекинав да играм wow пред неоколку месеца така да ако играте на private server's би ви го препорачал тој ако е сеуште во состојбата во која беше додека јас играв

Kajgana Shop

На врв Bottom