Приватни WoW сервери

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Ако има играчи Horda на Deathwing нека пишат .. :))

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Игра некој на Sargeras?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ај нека ми препорача некој добар пвп фансервер. Без опрема за донори и со ненормални статци :D

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Има некој на Vanillagaming.org? Најдобар vanilla приватен сервер по мое мислење.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Ај препорачајте ми добар пиратски сервер стриктно со Cataclysm.Знам дека има багови и се,али некој што познава добар сервер што има помалце багови.Сакам да ја пробам :)

Член од
24 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
A на овој МОЛТЕН серверов може со КАТАКЛИЗАМ ?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
A на овој МОЛТЕН серверов може со КАТАКЛИЗАМ ?
Сеуште не. Кога ќе го стокмат така како што Молтен знаат и умеат, тогаш ќе го пуштат. Сега засега нема ни приближна дата на пуштање на Катаклизма сервер.

Иначе, ќе пишував ... ме излажаа овие од молтен пак да играм WoW поради Lordaeron серверот. Признавам само x1 Blizzlike сервери.

Член од
24 мај 2007
Мислења
78
Поени од реакции
7
Сеуште не. Кога ќе го стокмат така како што Молтен знаат и умеат, тогаш ќе го пуштат. Сега засега нема ни приближна дата на пуштање на Катаклизма сервер.

Иначе, ќе пишував ... ме излажаа овие од молтен пак да играм WoW поради Lordaeron серверот. Признавам само x1 Blizzlike сервери.
А`,Молтен што ќе направат, ќе кренат нов сервер,или ке има надградба на постоецките?
Знае некој каква им е практиката?

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
А`,Молтен што ќе направат, ќе кренат нов сервер,или ке има надградба на постоецките?
Знае некој каква им е практиката?
Најверојатно првен ќе кренат нов а после ќе ги надоградат другите...обично така одат работите на молтен

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Има македонски гилд на 1x реалмот на молтен ?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Иам 80ка холи паладин и викам ај да пробам нешо бг, арена..Може ли некој да ми објасни како уствари се игра со паладинов, како моеш да опстанеш у бг или арена кога ти идат тебе фокус цело време, немаш 2 магии за демиџ и wipe-уваш после 10 хила ?!?!?!??!

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Иам 80ка холи паладин и викам ај да пробам нешо бг, арена..Може ли некој да ми објасни како уствари се игра со паладинов, како моеш да опстанеш у бг или арена кога ти идат тебе фокус цело време, немаш 2 магии за демиџ и wipe-уваш после 10 хила ?!?!?!??!
LoS i ....practice makes perfect

Kajgana Shop

На врв Bottom