- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 288
- Поени од реакции
- 9
Abysswalker- Blood elf paladinCeci kako si pishan na molten? Na Deathwing sum pishan Nikson orc warrior.
Doombringerr- Undead warlock
Abysswalker- Blood elf paladinCeci kako si pishan na molten? Na Deathwing sum pishan Nikson orc warrior.
Scape е мртов, одамна :horse:Ја играв на WoWScape едно време напраив 2-3 карактери најимба ми беше роугот фул Т6 со Ворглевс најинтересо ми беше со него,исто имав има Шаман дпс со фул опрема ама кога ја ставија Lich King ме мрзеше да ја инсталирам и да ги барам пачовите па престанав да играм.Ако некој игра уште на Scape ако сака да му го дадам акаунтот нека пише ПП
Апдејтиран е на 3.3.3а сега (latest).Пред некое време го рекламирав Arena Addicts. Сега е апдејтуван и работи на 3.3.2 пач. До сега (скоро 4 години) не сум видел по фиксан и скриптан сервер од тој. Буквално секоја магија за секоја класа и раса работи како што работи на ритејл. Серверот работи на TrinitiCore2 (Најдобриот self-included script кор за приватен сервер, после TrinityZero кој е на ритејл серверите). Вреди да се проба
ArenaAddicts - Home
ArenaAddicts Account Creation page - регистрација
поздрав
ps. Видеa ТУКА
pps. Пвп сервер еЗначи... Треба скилл!
![]()
Колку што се информирав Марсело работел на логин серверот и се чекало некој упдејт.Знае некој шо се дешава со magicwow? Цел ден не може да се логирам и страната им е падната...
ЦЦЦ срање еј, баш сега ли најдоа преку викенд таман кога се има малце повеќе време за играње :SКолку што се информирав Марсело работел на логин серверот и се чекало некој упдејт.
Кажи ми ако сакаш да ти даам поклон вориор орка.Фул е нареден фул дедли е и има 2 секири од Ходир Хард Моде со армор пенетратион и исто има солиден дмџ во ПвЕ рајдови.Ринток е името а во арена има солиден дмџ ако имаш добар хилер.Или ако несакаш ти нека ми пиши друг приватна порака на форумов па ќе му дадам инфо зш имам 3 други карактери ворлок рогуе и паладин па овај мислев за копач да го прам ама ништо ме фати мрза последно време да копам па го давам на кој сака.ПозAbysswalker- Blood elf paladin
Doombringerr- Undead warlock
Players online 277 :nenene:Spermik добар е нон - стоп има 1000+ играчи нема лаг и скоро да нема багови. кој сака нека дојде че се тепамо![]()
сигурно се го рестартирале серверо во тоа времеPlayers online 277 :nenene: