Приватни WoW сервери

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Има некој проблем да влези на magic wow?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
293
Искрено сега го пуштија батлскејп 3.2.2а пач, па утре задутре би требало уште 2 сервери да пуштат, барем така известува овој што работи, вика демек немало да падне серверот дур он бил тука :D
Така ни викаат 1година нас,вие уште лажете се по орловите :tv:

Инаку кога сме кај www.magic-wow.com еве еден клип напраен од GM Krylock :

И да не забораам дека во недела т.е. утре доаѓаат уште нови 2-3.000 луѓе од wow chronicle ваљда,ќе се припојуваат кон magic,значи од 3.000 онлајн одиме на 5-6.000 онлајн.Нема лаг нема кочење и такви глупости.

Има некој проблем да влези на magic wow?
Ако си хорда побарај ме на Treygar,Lorael ili pak na Travian.:salut:

Член од
6 септември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
2
Wowscape

Serverot e stvarno dobar ima 5 serveri na nego fun.blizzlike,highrate.... vkupno ima okolu 10000 online player non stop jas igram na wowlegion normalen server na 3.0.3 patch ima dosta makedonci imame 3 guilda makedonski aliance GEVGELIJA,MACEDONIANS i tretiot ne go znam inaku co-guild master sum na gevgelija pred 3 meseci imase okolu 500 clenovi sea neam flezeno :(:(:tapp:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
293
Abe nema pokje Legion ovo ono,magicwow ti e najdobar momentalno.Ima ogromen realm t.e. site od legion i crack se na toj server + chronicle domination se pripoija.Sea ima bash dobro nabildan realm.Extra e za igranje.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
magic-wow е топ, има баеѓи играчи, јас играм на него Undead Warlock сум, на почеток, негде 12-13 левел. Сеа многу ми се спие за да играм, така да одам да спијам. Ајт поз :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дали некој на магиц вов има проблем со талентите, јас го изгубив Charge мислам беше она што warrior се залетува :uvo:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе дури играв на скапе шаман earth totem fire totem ... си ги купвев. Е сега ми барат квестој да напрам, тој што е фајр тотем го зедов ама квестов за earth никако да го најдам кај е. Алијанса сум иначе играм на magic wow. ај ако знајт некој нека кажит шо како

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Абе дури играв на скапе шаман earth totem fire totem ... си ги купвев. Е сега ми барат квестој да напрам, тој што е фајр тотем го зедов ама квестов за earth никако да го најдам кај е. Алијанса сум иначе играм на magic wow. ај ако знајт некој нека кажит шо како
http://thottbot.com/c17087

Член од
24 мај 2007
Мислења
78
Поени од реакции
7
Magic-wow.....кажете која експанзија ја користи,пач,и ако знај некој добар линк за да се сметни(проверен),колку сервери има,и на кој играте Македонциве(немојте fun сервер само,да биди),па да ве побарам деновиве:smir:

Serverot e stvarno dobar ima 5 serveri na nego fun.blizzlike,highrate.... vkupno ima okolu 10000 online player non stop jas igram na wowlegion normalen server na 3.0.3 patch ima dosta makedonci imame 3 guilda makedonski aliance GEVGELIJA,MACEDONIANS i tretiot ne go znam inaku co-guild master sum na gevgelija pred 3 meseci imase okolu 500 clenovi sea neam flezeno :(:(:tapp:
Да не случајно е хакнат WoWscape..........имав acc-таму ама несто како да не е во ред!!!!!

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Magic-wow.....кажете која експанзија ја користи,пач,и ако знај некој добар линк за да се сметни(проверен),колку сервери има,и на кој играте Македонциве(немојте fun сервер само,да биди),па да ве побарам деновиве:smir:

Да не случајно е хакнат WoWscape..........имав acc-таму ама несто како да не е во ред!!!!!
http://www.magic-wow.com
Моментално на WOTLK, 3.2.0а пач.

* MagicWoW Realm (Mid-Rate) 12x
* Frozen Realm (Low-Rate) 3x

Првиот реалм е подобар, попладне скоро имаше 3900 играчи, и на тој има Македонски гилд. :smir:

Член од
24 мај 2007
Мислења
78
Поени од реакции
7
Дајте некој совет(WoW - ов,со го имам е праисториски),живци искинав со пачовањево,или нечини fileto,или прекинува download,како да најдам салам страна да сметнам пач,мислам дека сум застанат на 2.4.3,далеку сум знам ,или дали воопшто да пробувам.....ако не да барам CD-ина WoW до 3.2.0а......
http://www.filefront.com/12339276/wow242to301classic_eu.zip/
ова downloadiram и ова дали ке го бива е прасање :nesum:,Дал да плачам ил да пеам:pos2:

Член од
24 мај 2007
Мислења
78
Поени од реакции
7
magicwow-magicwow,играв на scape......ете пола од таму се префрлија во magic(мислам на GM`s).....и велите подобар,kaжете како сетнавте wotlk do 3.2.0a,пачовавте TBC,зедовте wotlk и преинсталиравте од каде,шо ,како,и мн би ми помогнало дури барам да се сметни,некој да ми кажи колкава е wotlk 3.2.0a,или колкава е wotlk 3.1.3 посто таа ја сметнувам........комплет 3.2.0а неможам да најдам!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom