Приватни WoW сервери

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Зошто едноставно не најдете некој вов клон и да си играте оригинал игра? Не пиратски сервери? Нешто како Runes of Magic или таква некоја...?

Ќе барам кога ќе ми оздраве раката, со скршена рака тешко дека ќе играм нешто. :smir:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Јас играм на Neverendless-WoW..Се е добро, само има лаг..Не секогаш, понекогаш се појавува..Најверојатно бидејќи реалмот е полн..

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Браво за 2bit и Peyton, го упропастија цел сервер, сега слободно ќе го послушам статус.
:tapp:

NeutroN-MkD-

HealthlesS^
Член од
28 април 2009
Мислења
257
Поени од реакции
6
Ми треба ПВП сервер (САМО ЗА ПВП) досадно ми е без ретаил дома :)

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Играв на WoWCrack 3 години, се додека Пејтон и 2bit не го сјебаа цел сервер. Али така им треба, од 6000 играчи сеа има 700, а и тие треба да им заминат! Имам 5 80ки од кои три ми беа одлично опремени со 80ка gear али повеќе не играм таму, се префрлив на оригинал. До тие што сеуште играат на Скејп, префрлете се на друг сервер подобро зошто ScapeGaming is DEAD, еве два добри сервери Magic-WoW (Dev - Marcelo) или MMORPG4ALL (Dev - Burlex) двата Dev-а се бивши Scape девелопери.

Eee Тоне кога почнавме ние скејп да играме... :D
Btw вака е ситуација со скејп. Беше офлајн 10 дена зошто Marchelo (Admin) го упропасти цел сервер и си даде отказ. Лом го напраи. За тоа време го поправаа. Дојде онлајн пред некој ден али со многу багови и нов Датабејс. Рекоа да ги кренат Крак и Легион ќе почнат да го средуваат скејп. Денес го дигнаа крак а посе 6 саат снема сервер. Утре го дигаат Легион и го поправаат скејп. Наместо Marchelo сега имаат друг програмер 2бит се вика и мислам дека е ѕвер човекот. Нема повеќе од 16 години а за 1-2 дена им попраи 50% core bugs. Само следете форум...
Ајде утре сите на скејп.
/whisper Beastyelf
/whisper Highwaytohel (14 дена бан. ПвП у Даларан :D)

:salut:
Грешка си баш 2bit го сјеба цел сервер. Marcelo беше ѕвер, а сигурен сум дека даде отказ поради Пејтон (како што дадоа и многу други пред него). Иначе од како го wipe-аа хонорот многу е секси, стегам h и гледам: Lifetime: 19500+ Honor: 0, да не зборам колку нови бугови има за разлика од тој на Marcelo. И доколку не знаеше ги update-ираа серверите на 3.1.0 само заради тоа што Marcelo си има сега негов сервер кој работи на 3.0.9 со истата скрипта на која беше Scape во 3.0.9, само што сега има поправено дупло повеќе багови и има плус 200 ревизии нови.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
Ми треба ПВП сервер (САМО ЗА ПВП) досадно ми е без ретаил дома :)

www.vcnserver.net

mislam deka vaka bese ..imaat 2 servera eden za 3.0.9 eden za 3.1.x ,inace ima instant 80 i vendori so sekakva oprema(including furious gladiator)

i obavezno da pocnes paladin na retri i nikoj nema da te ubie :D nenormalno kritaat,i warlocite isto so immolate dosta damage praat...

menuvam acc na wowcrack (shaman 80 20k hp 12k mana 3300 attack power full enchanted full socketed JC 450 5k+ kills) za acc na serverot na Marcelo ili za MMORPG4ALL ako ima nekoj neka pise (i 70ka neka bide samo da si idam nekako od crack :P)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
www.vcnserver.net

mislam deka vaka bese ..imaat 2 servera eden za 3.0.9 eden za 3.1.x ,inace ima instant 80 i vendori so sekakva oprema(including furious gladiator)

i obavezno da pocnes paladin na retri i nikoj nema da te ubie :D nenormalno kritaat,i warlocite isto so immolate dosta damage praat...

menuvam acc na wowcrack (shaman 80 20k hp 12k mana 3300 attack power full enchanted full socketed JC 450 5k+ kills) za acc na serverot na Marcelo ili za MMORPG4ALL ako ima nekoj neka pise (i 70ka neka bide samo da si idam nekako od crack :P)
Мој чоек дефинитивно ВЦН стварно го поштуем..btw за вов скејп по мене вов скејп е СРАЊЕ сеа за сеа,порано може беше најбољи али сеа е ептен за нигде...а незнам кој пишал ја скриптаат Ulduar:tapp:...улдуар неможе да ја скриптаат пошо на глупиот сервер уште не работи наксрамас а не па Ulduar..и за крај ви го пожелувам добриот WoW-Beez сервер на кој можете да рајдате во Ulduar каде босовите се скриптани све е топ све работи нема багови и работи Hard Mode.Hint:За да играш на WoW-Beez треба да имаш 3.2.0 пач...поздрав:helou::salut:

NeutroN-MkD-

HealthlesS^
Член од
28 април 2009
Мислења
257
Поени од реакции
6
www.vcnserver.net

Serverot veza nema ... furius itemi 10 gold davat ... ja igram na WoW legacy sega (pvp) hatefull e 10 gold a deadly 75, a furios sega ke stavat :)

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Мој чоек дефинитивно ВЦН стварно го поштуем..btw за вов скејп по мене вов скејп е СРАЊЕ сеа за сеа,порано може беше најбољи али сеа е ептен за нигде...а незнам кој пишал ја скриптаат Ulduar:tapp:...улдуар неможе да ја скриптаат пошо на глупиот сервер уште не работи наксрамас а не па Ulduar..и за крај ви го пожелувам добриот WoW-Beez сервер на кој можете да рајдате во Ulduar каде босовите се скриптани све е топ све работи нема багови и работи Hard Mode.Hint:За да играш на WoW-Beez треба да имаш 3.2.0 пач...поздрав:helou::salut:
Грешка си, Naxxramas работеше кога скејп серверите беа на 3.0.9 :smir:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
работи накс ама багната е (во позитивна смисла) мобовите и КТ не прават дамаге така да сите се наполнаа со ајтеми...а за улдуар врска неам никој засега нема спомнато

ToXic_

Booyah!
Член од
19 март 2009
Мислења
275
Поени од реакции
196
вов скејп ке пропадне Тој марцело главниот девелопер или шо курац е
барал 10к евра или нешто на месец и пошто немале толку дал оставка
така објави Триниту или како и е името

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Грешка си, Naxxramas работеше кога скејп серверите беа на 3.0.9 :smir:
Дада знаеш колку работеше све беше скриптано... келтузад багнат на сите други босови дупло ги даваше абе шо да ти кажам...:nesvest:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Играв на WoWCrack 3 години, се додека Пејтон и 2bit не го сјебаа цел сервер. Али така им треба, од 6000 играчи сеа има 700, а и тие треба да им заминат! Имам 5 80ки од кои три ми беа одлично опремени со 80ка gear али повеќе не играм таму, се префрлив на оригинал. До тие што сеуште играат на Скејп, префрлете се на друг сервер подобро зошто ScapeGaming is DEAD, еве два добри сервери Magic-WoW (Dev - Marcelo) или MMORPG4ALL (Dev - Burlex) двата Dev-а се бивши Scape девелопери.

Грешка си баш 2bit го сјеба цел сервер. Marcelo беше ѕвер, а сигурен сум дека даде отказ поради Пејтон (како што дадоа и многу други пред него). Иначе од како го wipe-аа хонорот многу е секси, стегам h и гледам: Lifetime: 19500+ Honor: 0, да не зборам колку нови бугови има за разлика од тој на Marcelo. И доколку не знаеше ги update-ираа серверите на 3.1.0 само заради тоа што Marcelo си има сега негов сервер кој работи на 3.0.9 со истата скрипта на која беше Scape во 3.0.9, само што сега има поправено дупло повеќе багови и има плус 200 ревизии нови.
Од сега повеќе багови немало никогаш, а згора на тоа и кога марсело беше кодер 50% од квестовите само работеа, така да неможеш да кажуваш кој бил подобар или да ги споредуваш, ако им беше толку до серверот ќе вработеа по 2-3 програмери немаше целата работа да ја врши едно дете ебате беља, се напунија од донации сеа немаат пари да платат... ц ц ц

Kajgana Shop

На врв Bottom