Приватни WoW сервери

Член од
16 јуни 2009
Мислења
18
Поени од реакции
2
Wowscape

Jas igra na wowscape poto4no na wow crack i ne sum zadovlen imam 6 klasi 80ki i mnogu lagira a za load screen znae da se ceka i po 2 saati. Vo posledno vreme serverot po 4-5 saati e vo lop i nemoze da se igra. pozz

Siljo

Mercenary
Член од
20 јуни 2009
Мислења
71
Поени од реакции
34
ти тачен ли си бе? како може исти да се серверите коа на овие пиратските има по 100 души НАЈВЕЌЕ а на оргинал по неколку иљади. на оргинал немаш ни лаг ни нишо ни багс.:costumed3
Jas igram na wowscape i ima nad 5 iljadi online sekoj den...

сигурно кои играте на приватни сервери сигурно сте слушнале за ScapeGaming.серверов е еден од најдобрите приватни сервери во светот и користи patch 3.0.9 и на серверот играат многу македонски играчи

само сакам да знам што мислење имате за серверот и дали знаете некои македонски играчи и кој македонски играч е најдобар во серверот :D
Per jas i uste 5 priateli imame full ojacani karakteri igrame na wowscape.

Член од
17 мај 2008
Мислења
16
Поени од реакции
2
кој пач треба да го имаш за серверот? btw не работи страницата

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Jas igram na wowscape i ima nad 5 iljadi online sekoj den...
Нели виде дека BraT пишал уште во 2006? Тогаш беше ако најдеш сервер со 100 души на него тогаш тој сервер е многу популарен. Тоа беше уште пред Burning Crusade да излезе. Откако излезе TBC веќе се сменија и емулаторите и почнаа по многу повеќе луѓе да подржуваат.

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
кој пач треба да го имаш за серверот? btw не работи страницата

Страницата моментално е офлајн, иначе моментално Scape серверите се на 3.0.9 пачот.

Инаку серверите сега за сега добро работат. :helou:

Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
davam acc na wowscape nad 5-6 heroi level 80 - za gear - kakvi takvi - koj shto saka neka mi pisi privatna poraka pa ke se razberime :) :salut:

Член од
28 декември 2008
Мислења
21
Поени од реакции
4
Играње WOW на приватен сервер е исто ко играње фудбал сам на терен.. :pos2:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.847
Поени од реакции
2.060
Јас играм на Deathknell серверот. Инаку е најдобар од сите пиратски сервери што сум ги играл. Нема латенција голема (јас имам 160 - 300 ms 99% од времето) и е супер за играње. Има неколку realm-и вклучуваќи Funserver(lvl 100 и custom итеми), Battleground (инстант 80 и плави бесплатни плави итеми) и blizzlike сервер кој за сега сеуште нема WotLK содржина, ама се работи на тоа.

Има околу 1000 играчи, распоредени на сите realm-и, играчи од цел свет, од Кина/Боливија/Аргентина/Израел/УСА/Канада и од многу други места.

http://wow.deathknell.cc/ еве ја URL адресата, проверете го серверот, гарант ќе бидете задоволни.

Сите сервери се на 3.1.3 верзија и се на Trinity core.

Има 20тина играчи и од Македонија, некои се на хорда, некои на алијанса.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Македонски сервери за ( World of Warcraft Wrath of the Lich King ) има ли!?

Што Мислите дали има јас играм на 3.0.9 Пач и не сум нашол ако има слободно пишете и на кој пач е и Веб Сајтот и Реалмлистата...!
Поздрав!
WoW The Best..! =) - Пио The Best :)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Abe zoshto ti e makedonski server koga gi imash eden kup horda i alijansa na scapegaming.Ako barash makedonski server poarno tamu odi igraj plus i serverot e sreden i skriptirani instanci samo so po nekoj bugnat kvest i imash bashka preku 5000 online sekoj den ili 24casa.Imash eden kup balkanci od koj najmnogu t.e. vrija od Srbi,Hrvati Bugari i Makedonci a drugoto e meshano od cel svet vkluchuvakji i USA.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
се решив за Апдејт на пачот! :salut:

T

Tetro

Гостин
wowscape е офлајн, или кај реалм-листата е нешто променето? Ако има некој што знае, нека каже нешто тука, или... не можам да влезам 2 дена по ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom