Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    744
Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.380
Поени од реакции
23.203
Seriozno dzeki cen go prikazale kako dokaz za severnokorejski trupi vo rusija ili e nekoja AI zaebancija?
Кога можеше српски актери и сцени од Лепа села лепо горе и ликови од играта Ред Алерт да бидат прикажувани како доказ за руски злосторства зошто не и Џеки Чен како корејски војник?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.297
Поени од реакции
34.889
Буквално на ист начин „докажуваа“ дека Ирак имал хемиско оружје, пред да нападнат. Покојни Колин Пауел пред смрт призна дека не му било сеедно ама сепак не го ни спречило безочно да лаже.
Автоматски споено мислење:

Милиони цивилни жртви, многу човечки страдања, ама хемиско оружје за масовно уништување не најдоа... Но најдоа вакви работи:

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.138
Поени од реакции
42.868
Ашкеназите се природно врзани за старата татковина. До толку што сакаат да ја уништат скроз.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.297
Поени од реакции
34.889
Гледаш како не се ни постави прашањето „што е заедничко за четворицата на фотографиите“ - ама ти веќе го одговори. :unsure:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.297
Поени од реакции
34.889
'War in Ukraine is Washington fighting against whole world and even its own citizens. It's a war where Russia is fighting for justice and other side only interested in financial and business interests without regard for wellbeing of own citizens or soldiers' - Martindale

Granting him political asylum and Russian citizenship currently under consideration, as he firmly states he doesn't want to go back to U.S. and considers Washington the enemy.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.297
Поени од реакции
34.889

Муж и исто е нешто вплеткан во политика, ме мрзи да се потсетувам што точно (некој влијателен тинк тенк како да беше), и да, исто е Евреин: https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kagan

Oни (САД) за „олеснувач“/„медијатор“ меѓу Либан и Израел, пратија Евреин ветеран oд IDF... Што треба друго да се каже?

Ама сето тоа е случајно, nothing to see here folks, move along.

Последно уредено:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.243
Поени од реакции
5.867
Сериозно другар, од каде се убација и како се убација анунакиве у причава ?
Сарказам...Кога може ашкензите, евреите, хазарите, масоните и илуминатите, да ни одредуваат што ќе јадиме денеска, китој да ја носат земјината топка, зошто па и Анунаките да не се замешат во Украина?

lele sto smisli glupiot :pos:

aj pak misli
Не се осеќаш вака мизерно, некој што никогаш ниту те цитира ниту те мава од к*р да го следиш, и да го цитираш нонстоп? :))) Јас мислев дека страдаш за женски допир, ама ти изгледа си љубител да певаш на микрофон, по постапките...Ајде аирлија...Таткоти ќефој дома зето ко ќе го однесиш, ихаааа

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.683
Поени од реакции
25.081
Сарказам...Кога може ашкензите, евреите, хазарите, масоните и илуминатите, да ни одредуваат што ќе јадиме денеска, китој да ја носат земјината топка, зошто па и Анунаките да не се замешат во Украина?

Не се осеќаш вака мизерно, некој што никогаш ниту те цитира ниту те мава од к*р да го следиш, и да го цитираш нонстоп? :))) Јас мислев дека страдаш за женски допир, ама ти изгледа си љубител да певаш на микрофон, по постапките...Ајде аирлија...Таткоти ќефој дома зето ко ќе го однесиш, ихаааа
glupiot MISLI deka nekoj go sledi... abe odjebi od poserioznite temi i mrsh u igracnica i gledaj tamu da ne ti pobegne zamokot ili idi broj do 7894925297529572 spasi se od mislenje

Kajgana Shop

На врв Bottom