Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gledav na tviter videa kade ukrainskive vojnici oblekuvaat kukli (manekeni) so maica na tramp pa i nekoi so periki prikazuvajki go tramp i gi palat i pukaat vo niv. Evidentno e nezadovolstvoto na ukraincite..
Нова размена на тела. 563 тела добила Украина, додека 37 Русија.
Соодносот е таков, каков што е.
Вклучително и моменталниот политички тренд, кажува многу за тоа кој ја добива а кој ја губи оваа војна.
ништо ново не се дешава, мислам дека од почетокот до сега немало ваков период.
Русија и руската армија во Украина само покажаа дека се тигар од папира. Две години доживуваат тотална бламажа. Цел воен и политички врв заглавен во корупција до гуша. Илјадници и илјадници војници изгининаа поради некомпетентнос на генерали и лошо водење на воени операции, како и тоа што има недостаток на оружје за кое некој претходно добивал пари да го произведе, но си ги ставил во џеб, а тие се најголемите пријатели на Путин. Некој за тоа во иднина мора да одговара, заклучно и Путин.
Да не зборуваме дека влегоа во операцијата тотално неспремни воено и економски и Путин ја врати Русија 30 години назад.
Битно е на крај да победи.Русија и руската армија во Украина само покажаа дека се тигар од папира. Две години доживуваат тотална бламажа. Цел воен и политички врв заглавен во корупција до гуша. Илјадници и илјадници војници изгининаа поради некомпетентнос на генерали и лошо водење на воени операции, како и тоа што има недостаток на оружје за кое некој претходно добивал пари да го произведе, но си ги ставил во џеб, а тие се најголемите пријатели на Путин. Некој за тоа во иднина мора да одговара, заклучно и Путин.
Да не зборуваме дека влегоа во операцијата тотално неспремни воено и економски и Путин ја врати Русија 30 години назад.
поише ко Камала ми личити си Клинтон?