И на овој му плаќаме плата и придонеси од наш данок.. ццццАко не знаете кој е стрикото еве овде може да видите :
Прегледај го приврзокот 382486
Едвсј чекам да видам како до утре ќе ги бришат твитовите
Одамна не го следам ликов, ама се надевам за негово добро дека некако успеал да ја извади главата од шупакот на Љупчо Ѓоргиевски.Ако не знаете кој е стрикото еве овде може да видите :
Прегледај го приврзокот 382486
а ти овој пост ќе си го избришеш ли?И на овој му плаќаме плата и придонеси од наш данок.. цццц
Автоматски споено мислење:
Едвсј чекам да видам како до утре ќе ги бришат твитовите![]()
Ова само ми докажува дека Пригожин цело време ја зборувал вистината…
Ако стварно Шојгу и компанија, (а тоа неможе без амин од Путин), гранатирале камп на Вагнер…
Гранатирале свои луѓе од зад грб! Свој народ..!
Тогаш јас еве јавно тука кажувам, кој го е*е и Путин и Шојгу и МО на РФ и све!
Хаххах на крај ќе си прават операции во Полска исто како и полјаците што правеа во Белгород, се ми мириса на некое сценарио однапред планирано, демек авион ги бонбардирал, ама не директно, Панцирите што ги имаше не беа ни вклучени, слободно си возеа по автопатите, чеченците никако да стасат до Ростов........Наводно излегуваат детали од договорот.
Како ќе кажешУ наредниве денови може да очекуваме да летаат ракети насекаде низ Украина.
Не е како ќе кажам јас. Денешниов ден и циркуз ќе треба да го покријат и да свртат внимание кон нешто друго.Како ќе кажеш![]()
Како може циркузанти и кловнови да прикријат циркузНе е како ќе кажам јас. Денешниов ден и циркуз ќе треба да го покријат и да свртат внимание кон нешто друго.