- Член од
- 6 февруари 2022
- Мислења
- 974
- Поени од реакции
- 3.798
Ќе се сликат за брзо време кадировци на тикток со тие Bushmaster
Ти ќе ја донираш платата за Украина?Sofia - 25.04.22
Прегледај го приврзокот 330144
Jas bi ja doniral platata za Ukraina. Idesh za Kiev edna nedela i ja ostavash cela plata na you know what I mean. Dobrotvorni celi.Ти ќе ја донираш платата за Украина?
Тешко дека ќе прават нешто, Русија одма праќа засилувањеAjde ke vidime kako ke se pokazat bushmasterive za lovenje krokodili koga ke izlezat od grmushkite na otvorenite polinja i stepi.
И пак 2 месеци не можат да ги истераат. Три пати помалку, со Лада Нива и водка наместо храна. Замисли да беа опремени и третирани ко што треба. Цела армија рамбовци.Тешко дека ќе прават нешто, Русија одма праќа засилување
Kolku vreme dodeka Bugarija ne svrti strana pak kako sekoj pat dosega?first blood
The Energy Ministry of Bulgaria reported that Gazprom informed Bulgargaz about the suspension of gas supplies from April 27 - Reuters
Море упм не би идел за Киев и у бољи времиња, познавам чоек шо му сменија личен опис од тепање, го опљачкаа, дури и патики му зедоа па ќе останеше без прсти од премрзнување.Jas bi ja doniral platata za Ukraina. Idesh za Kiev edna nedela i ja ostavash cela plata na you know what I mean. Dobrotvorni celi.
Dobri vreminja.
Поранешен давајгаз.Inaku, sho kurac e Bulgargaz?