Не не, не ми треба да плајчам за физика за судари со графика од 45та. Абе игрица од торент да се симни и да возиш низ град, низ улици да се пикаш, да бараш нови места... Супер ако има и полиција да те забрка па да се кријаш по улички ваму таму. Пробав една нова гта ама на 2-3 минути ми пушта филмчина и напрај ова напрај она, а не можи поинаку.
Мене ми треба да акам да уживам, не да следам приказни.
Тоа ти е симулатор за возење, можеш буквално што сакаш да правиш, кај сакаш да возиш. Ќе си платиш ако сакаш да добиваш нови работи како што искачаат, мапи, коли, подобрувања итн.. Инаку ја има и на Замунда да се симне само побарај BeamNG Drive.
A aко ти е за графика играј ја GTA 5, колку сакаш возиш низ градот без никој да те спречи. Тоа на почеток ти се само неколку мисии што се изигруваат за помалце од пола саат, после тоа си слободен што сакаш да правиш.
A исто така можеш да ја пробаш и Need For Speed Heat, има тркање ама можеш и низ градот само онака да си возиш и да си истражуваш. И нејзе ја има на Замунда, а можеш и преку EA Play за 5 долари месечно претплата.
Simni si emulator i igraj ja najdobrata igra kakva sto baras.
Aко за BeamNG Drive рече дека има графика од 45-та, оваа кога ќе ја види...

Иначе подобра е Driver 2, оваа е кецот. Driver 2 ја утепував од играње како мал, и баш таму има ептен возење и истражување низ град.