Препораки за игри

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Дај препорачајте некоја одлична понова RTS :)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
World in Conflict ја играв на старата машина со малку сецкање али добра игра иначе не мора баш RTS да бидат ги гледав Men of War и Wargame gameplay лично не ми праат мерак дајте некои препораки за стратегии што имаат градење на новава машина ниедна стратегија немам играно дајте нешто што е мајка:)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Види некоја игра од Total War серијалот. Само битките се RTS, a градењето е на grand campaign map.
Тие ми се омилените стратегии, посебно Shogun 2. Разгледај и кажи дали ти се допаѓаат.

W

Werther

Гостин
V
V
V
V
V
VVVVVV <- еден од најзначајните наслови од 2010та година. Демото во линкот.
Ќе ти ја извади душата, ќе го извади цело зло од тебе, ќе бидеш нов човек кога ќе ја завршиш.
Нешто како Diablo ти е Torchlight многу слична,а и малку зафаќја ;)

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
World in Conflict ја играв на старата машина со малку сецкање али добра игра иначе не мора баш RTS да бидат ги гледав Men of War и Wargame gameplay лично не ми праат мерак дајте некои препораки за стратегии што имаат градење на новава машина ниедна стратегија немам играно дајте нешто што е мајка:)
Company of Heroes
Warhammer 40,000: Dawn of War II
Command & Conquer 3: Tiberium Wars или Red Alert 3
Lord of the Rings The Battle for Middle-earth
Rise of Nations: Rise of Legends
Starcraft 2
или нешто rts\tbs:
било која Total war, King Arthur: The Role-Playing Wargame или било која Heroes might and magic.
во последно време некако слабо има добри rts игри.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Види некоја игра од Total War серијалот. Само битките се RTS, a градењето е на grand campaign map.
Тие ми се омилените стратегии, посебно Shogun 2. Разгледај и кажи дали ти се допаѓаат.
Фала Ацко Shogun 2 ми фати око ја Rome Total War многу ја играв и мислам дека е една од најдобрите стратегии House of Julii rules:) пола и повеќе свет го имав освоено иначе Torchlight одлична игра ке и се изнаиграш моја препорака е дефинитивно да ја пробаш а и сеа мислам дека треба 2ката да излезе интересни класи ке има

Код:
http://www.torchlight2game.com/classes

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Фала Ацко Shogun 2 ми фати око ја Rome Total War многу ја играв и мислам дека е една од најдобрите стратегии House of Julii rules:) пола и повеќе свет го имав освоено иначе Torchlight одлична игра ке и се изнаиграш моја препорака е дефинитивно да ја пробаш а и сеа мислам дека треба 2ката да излезе интересни класи ке има

Код:
http://www.torchlight2game.com/classes
Фала ти и тебе. :)
Ќе ја видам Torchlight.

А еве уште една препорака, симни ја Fall of the Samurai експанзијата за Shogun. Се изнаиграв со неа...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дечки кога излагеше бе Макс Пејн, нели требаше да е излезена до сега или грешам?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
На 1 излага(официјално) Спремај се за 28 гига даунлоад.

Kajgana Shop

На врв Bottom