Препораки за игри

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Неможеш да ја сведеш една цела игра на една обична константна бројка. Тоа е неизводливо.

Бројките воопшто не треба да се земаат здраво за готово. А рецензиите сепак имаат помалку текст кој треба да се прочита.
Океј ако бројките не значат ништо секоја можна игра што искача да земам да ја играм па и ако има 3 или 5 на пример.
И во рецензиите си има наведено плусеви и минуси, за секој елемент - графика, гејмплеј, ликови, приказна, итн.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Iron Front: Liberation 1944

излезе на 25 мај..

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Dirt Showdown ја има на Zamunda и Blackbox и FLT поззз

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Мајка ке биде Darksiders 2
Said od Lost art director stanal, a? :pos:

Neznam dali deka igrava e edna od najocekuvanite igri od mene nekogas, ama malce me razocara gameplayot.
Mi se dopaga тоа со поделбите, да изгледаш како warrior/slayer/mage другото освен подобрена графика изгледа исто.
Да се надеваме комбоата ќе се иновативни и поинтересни. Оти нема прикажано многу тепање, освен тие линеарните делови, каде немаш ти контрола освен стискање едно копче.

Me нервира што досега со cinematic trailer-ите владееше сивило, ипак death го играш нали, а сега пак колористичните карактери како од кецот..
Ама ако, би требало да владее.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
RELOADED верзијата ја има на замунда...може ли мултиплеер да се игра на пиратска верзија ?
Таа ја симнав...сингл и едиторот работат одлично.... мултиплеерот не ме занима...

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Таа ја симнав...сингл и едиторот работат одлично.... мултиплеерот не ме занима...
Е напротив би играл повеќе мултиплеер зашто синглплеерот е веќе се едно исто кај сите игри...мултиплеерот ти е онака за трошење време таман :D
ЕДИТ : Како ја симна од замунда жити се кај мене повеќе од 20кб/с не оди погоре сеа падна на 0.3кб/с и ме изнервира и замина на REMOVE :D

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Е напротив би играл повеќе мултиплеер зашто синглплеерот е веќе се едно исто кај сите игри...мултиплеерот ти е онака за трошење време таман :D
ЕДИТ : Како ја симна од замунда жити се кај мене повеќе од 20кб/с не оди погоре сеа падна на 0.3кб/с и ме изнервира и замина на REMOVE :D
Па за едно три ипол саата:mad: ... малку seed... т.е. многу leech.

Сингплеерот... имаш конкретна кампања, конкретни мисии, конкретни цели... и целосна слобода како ќе ги завршиш мисиите и објективите, стално може на нов начин.... скриптирање скоро и да нема.
Конкретно.. за мене... не сакам да загубам никого од екипата, значи колку поаѓаат на задача толку и се враќаат.
Додека мултиплеерот одамна веќе не ми е интересен во ниедна игра... со Кантер страјк повеќе од една деценија веќе се е видено, се се сведува на трчи пукај, значи..од една страна имаме неколку волци самотници кои се пукаат со исто такви волци самотници од другата страна, никаква организираност, секој за себе... ебем ти таков мултиплеер, не е за мене.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
За сите фанови на Resident Evil

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Зашо вака ме дупиш? Чеј да ти вратам.
Ти ја пишуваше рецензијава...? Шала.:)
Ги видов другите рецензии на сајтов, и исти се ко другиве, Макс Пејн 3 - 9, Драгонс Догма - 7, итн. само оваа бајги им отскокнува, и тоа рецензентов ги навел истите маани кои ги има еден куп играва и рецензијава ја завршува со тоа дека играва е добра за тие што
looking to kill, be killed, and kill again
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom