Препораки за игри

Член од
16 мај 2012
Мислења
27
Поени од реакции
0
Пробај некоја од Total War игрите. Ама тука поголем фокус има на битките. Можеш да ја пробаш и Pride of Nations.
Ако сакаш повеќе " микроменаџмент " можеш да ја пробаш Crusader Kings II ( една од моите омилени :) ), Victoria II, Europa Universalis... можам уште да ти редам. :P
Фала многу гледав и највише ми се свиѓаше Crusader Kings II и мене

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Фала многу гледав и највише ми се свиѓаше Crusader Kings II и мене
Само инсталирај некој Update. Во оргиналната верзија има проблем кога ќе дојдат Монголите. Ако неможеш да најдеш пиши ми и ќе ти пуштам торент во ПП. :)

И еден tip: Тешка е дури не почниш да играш. Туториал помини еднаш, ана се дури не ја заиграш сам, нема да можеш да научиш. На почетокот најдобро ти е да почнеш како некој мал лорд. Јас првиот пат играв со Источен Исланд. Можеш да пробаш и со некој од владетелите на Велс. Таму најлесно е да си оформиш кралство. :P

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
pentium(R) Dual-core cpu E5300 @ 2.60 GHz 2.6 GHz ram 2.00 GB nvidia GE force 9500 GT nekoja dobra igra za ovaja konfiguracija
Solitaire!:D

Препорака за игра се бара првенствено спрема твојот вкус за игри.. пуцачина, рпг, стратегија... итн... конфигурацијата е втор (ограничувачки) услов.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.085
Поени од реакции
25.082
Незнаев каде да прашам па ајде тука (зашто не најдов општа тема за дискусија на игри). Дали некој ја има играно Dark Sector да ми каже што стил на игра, на која наликува. Дали има интересна приказна, гејмплеј, графика и такви работи. Зашто си имам направено листа на игрици, па оваа ми е следна. :)

И за Damnation ако може исто да ми каже некој збор-два. :)

Член од
19 август 2011
Мислења
95
Поени од реакции
56
Solitaire!:D

Препорака за игра се бара првенствено спрема твојот вкус за игри.. пуцачина, рпг, стратегија... итн... конфигурацијата е втор (ограничувачки) услов.
ajde spored tebe ness first person shooter da bidi ako mozi ponovo ;)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Незнаев каде да прашам па ајде тука (зашто не најдов општа тема за дискусија на игри). Дали некој ја има играно Dark Sector да ми каже што стил на игра, на која наликува. Дали има интересна приказна, гејмплеј, графика и такви работи. Зашто си имам направено листа на игрици, па оваа ми е следна. :)

И за Damnation ако може исто да ми каже некој збор-два. :)
Јас ги имам играно двете. Dark Sector e многу подобра. Има подобра графика, добар гејмплеј и добра е графиката ( за тоа време, во споредба со денешниве ништо не е ).
Damnation ми беше една од најгрдите игри што ги имам играно. На почетокот изгледаше како да е добра, но потоа станува многу глупа. Приказната поарно да ја нема. гејмплејот се повторува, а графиката е просечна.

Ако симнуваш некоја од овие, симни ја Dark Sector.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
ajde spored tebe ness first person shooter da bidi ako mozi ponovo ;)
FPS....поново...
сите можеш да ги играш со добро исбалансирани подесувања!

... но според мене ... и нема некој понов асолен шутер... ама Syndicate..може да пројде..

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Just Cause 2 нека каже некој што ја има играно дали вреди да се симне...

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Just Cause 2 нека каже некој што ја има играно дали вреди да се симне...
Абе вреди, барем според мене, се разбира ако сакаш таков жанр, односно да правиш хаос. Има одлична графика и ти нуди голема слобода. Види gameplay, мислам дека ќе ти се свиѓа

Член од
22 октомври 2011
Мислења
65
Поени од реакции
10
Некој да ми предложи нешто како Portal, Half life или некој мали игри како terraria, super meat boy :icon_mrgr: Или нешто како Diablo?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Некој да ми предложи нешто како Portal, Half life или некој мали игри како terraria, super meat boy :icon_mrgr: Или нешто како Diablo?
Ја имаш играно Portal 2?

А ако бараш нешто како Diablo, пробај ја Titan Quest.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
V
V
V
V
V
VVVVVV <- еден од најзначајните наслови од 2010та година. Демото во линкот.
Ќе ти ја извади душата, ќе го извади цело зло од тебе, ќе бидеш нов човек кога ќе ја завршиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom