- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
Need for Speed: World.Ај препорачајте ми некоја игра со коли што може и онлајн да се игра ?
Need for Speed: World.Ај препорачајте ми некоја игра со коли што може и онлајн да се игра ?
Не срање туку пролив..од тој зелениот.... успееја да заебат уште една добра игра...Ја видов/играм малку "Max Payne 3" (намерно во наводници) на xbox и можам да кажам две работи:
1. Ако ја гледате играва како нова игра, не е лоша
2. Ако ја гледате играва како најновата Max Payne... тогаш е срање!
И GameSpot дада 9. Не знам зошто зборуваат сите за џабе дека била срање и не знам шо. Ја има некој играно? Ако ја имам тогаш нека коментира, а не после гледање 5 минутно видео.IGN, Metacritic и дадоа 9/10 на Макс Пејн 3, баш да видам уште Гејмспот што ќе и даде... претпоставувам 8.5
Јас ја имам играно, а и уште еден другар и еве го коментарот:И GameSpot дада 9. Не знам зошто зборуваат сите за џабе дека била срање и не знам шо. Ја има некој играно? Ако ја имам тогаш нека коментира, а не после гледање 5 минутно видео.
Ја видов/играм малку "Max Payne 3" (намерно во наводници) на xbox и можам да кажам две работи:
1. Ако ја гледате играва како нова игра, не е лоша
2. Ако ја гледате играва како најновата Max Payne... тогаш е срање!
Играва од Max Payne има само Slow-Mo ефектот и тие Painkillers кои ти полнат енергија.... се друго е џабе патот (за Max Payne).
Ко да играш GTA на (една) стаза од COD и имаш Slow-Mo ефект....
Заеби ти оценки од ваму таму... играта или ја бива или не ја бива.... ич таквото не ме боли дали таму некој по којзнае какви критериуми (најчесто, парични) и 10 и дал, ако е срање, срање е,И GameSpot дада 9. Не знам зошто зборуваат сите за џабе дека била срање и не знам шо. Ја има некој играно? Ако ја имам тогаш нека коментира, а не после гледање 5 минутно видео.
Прво, мене ич не ми е гајле колкава оценка ќе добие некоја игра. Само му кажував на Vlatko_Gjorce оти тој рече дека уште не знаел која е оценката од GS.Заеби ти оценки од ваму таму... играта или ја бива или не ја бива.... ич таквото не ме боли дали таму некој по којзнае какви критериуми (најчесто, парични) и 10 и дал, ако е срање, срање е,
а ти со твоите 16 години имаш ептен јако играчко искуство... абе ти не си бил ни во течна состојба кај таткоти кога неколкумина овде по цели ноќи сме лупале игри, абе ајде не ме заебавај....
Играта не е лоша, ама не е Max Payne 3.Прво, мене ич не ми е гајле колкава оценка ќе добие некоја игра. Само му кажував на Vlatko_Gjorce оти тој рече дека уште не знаел која е оценката од GS.
Јас можам да уживам во игра што добила петка или да мразам игра што добила десетка. Нема врска дали ќе читам рецензии или не, нема да знам каква е играта се дури јас лично не ја имам изиграно.
А второ, јас играм игри од пет години. Имам играно на PC, на PS 2 и 3 и на Wii. Игрите што си ги играл ти пред 95-та мислиш имаат врска со овие од сегашната генерација? Ти тогаш играше игри како Crysis, STALKER, Skyrim ?
А и да те прашам, ја играше ти Max Payne 3?
Корун еве кажа дека ја играл и дека не му се допаднала. Добро, има право да си го кажи мислењето. Јас горе напишав да не зборуваат на празно тие што ја немаат играно, а тие што ја имаат нека пишат тука. Ако им се допаѓа - добро, ако не - пак добро.
Периодот е мал само 16 години, но истиот не е доволен за некој да заклучи дали гејминг искуството е мало или големо за одредена возраст ( во случајов 16 колку што иам и јас а имам поседувано повеќе конзоли почнувајќи од онаа втора генерација ( добро постарите на татко ми биле али ипак ) ). Еве лично ја иам проблем со 360ката и PS3 со оглед на тоа дека секој update носи нови заштити + финансиски не сум спремен да го издржам тој „предизвик“ арно ама се трудам барем летово да извлечам една конзола и да се фрлам таму на гејминг оти освен шо сум фан на франшизи со добри приказни но поголем фан сум на спортски симулации ( вклучително и тркачки игри во целост ) што се дефинитивно подобри на конзоливе во последниов период, а и реално од PES 6 на PC немам играно подобра.Заеби ти оценки од ваму таму... играта или ја бива или не ја бива.... ич таквото не ме боли дали таму некој по којзнае какви критериуми (најчесто, парични) и 10 и дал, ако е срање, срање е,
а ти со твоите 16 години имаш ептен јако играчко искуство... абе ти не си бил ни во течна состојба кај таткоти кога неколкумина овде по цели ноќи сме лупале игри, абе ајде не ме заебавај....
- Пробав да ја играм...едно 30 минути и ми докурчи... џабе симнував 14.44 гига...А и да те прашам, ја играше ти Max Payne 3?
Корун еве кажа дека ја играл и дека не му се допаднала. Добро, има право да си го кажи мислењето. Јас горе напишав да не зборуваат на празно тие што ја немаат играно, а тие што ја имаат нека пишат тука. Ако им се допаѓа - добро, ако не - пак добро.
Е тоа е. Сите тие дискусии се без врска. Добро, нека споделуваат нови информации за игрите, ама кога ќе го велат тоа " знам дека ќе биде грда " месеци пред да излезе играта ми е некако глупаво...- Пробав да ја играм...едно 30 минути и ми докурчи... џабе симнував 14.44 гига...
- хе, хе, хе... на празно... па само види колку теми има за неизлезени игри и каква „професионална“ дискусија се врти...
- Max Payne 3... играта блешти..ама не е тоа тоа... да играта носеше друг наслов што нема врска со МАКС..можеби и ќе пројдеше...
.. ова сега што е направено со тројката е само обид да се заработи на стара слава .........