Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај некоја од Total War игрите. Ама тука поголем фокус има на битките. Можеш да ја пробаш и Pride of Nations.
Ако сакаш повеќе " микроменаџмент " можеш да ја пробаш Crusader Kings II ( една од моите омилени :) ), Victoria II, Europa Universalis... можам уште да ти редам. :P
Фала многу гледав и највише ми се свиѓаше Crusader Kings II и мене

Фала многу гледав и највише ми се свиѓаше Crusader Kings II и мене
Само инсталирај некој Update. Во оргиналната верзија има проблем кога ќе дојдат Монголите. Ако неможеш да најдеш пиши ми и ќе ти пуштам торент во ПП. :)

И еден tip: Тешка е дури не почниш да играш. Туториал помини еднаш, ана се дури не ја заиграш сам, нема да можеш да научиш. На почетокот најдобро ти е да почнеш како некој мал лорд. Јас првиот пат играв со Источен Исланд. Можеш да пробаш и со некој од владетелите на Велс. Таму најлесно е да си оформиш кралство. :P

pentium(R) Dual-core cpu E5300 @ 2.60 GHz 2.6 GHz ram 2.00 GB nvidia GE force 9500 GT nekoja dobra igra za ovaja konfiguracija
Solitaire!:D

Препорака за игра се бара првенствено спрема твојот вкус за игри.. пуцачина, рпг, стратегија... итн... конфигурацијата е втор (ограничувачки) услов.

Незнаев каде да прашам па ајде тука (зашто не најдов општа тема за дискусија на игри). Дали некој ја има играно Dark Sector да ми каже што стил на игра, на која наликува. Дали има интересна приказна, гејмплеј, графика и такви работи. Зашто си имам направено листа на игрици, па оваа ми е следна. :)

И за Damnation ако може исто да ми каже некој збор-два. :)

Solitaire!:D

Препорака за игра се бара првенствено спрема твојот вкус за игри.. пуцачина, рпг, стратегија... итн... конфигурацијата е втор (ограничувачки) услов.
ajde spored tebe ness first person shooter da bidi ako mozi ponovo ;)

Незнаев каде да прашам па ајде тука (зашто не најдов општа тема за дискусија на игри). Дали некој ја има играно Dark Sector да ми каже што стил на игра, на која наликува. Дали има интересна приказна, гејмплеј, графика и такви работи. Зашто си имам направено листа на игрици, па оваа ми е следна. :)

И за Damnation ако може исто да ми каже некој збор-два. :)
Јас ги имам играно двете. Dark Sector e многу подобра. Има подобра графика, добар гејмплеј и добра е графиката ( за тоа време, во споредба со денешниве ништо не е ).
Damnation ми беше една од најгрдите игри што ги имам играно. На почетокот изгледаше како да е добра, но потоа станува многу глупа. Приказната поарно да ја нема. гејмплејот се повторува, а графиката е просечна.

Ако симнуваш некоја од овие, симни ја Dark Sector.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
ajde spored tebe ness first person shooter da bidi ako mozi ponovo ;)
FPS....поново...
сите можеш да ги играш со добро исбалансирани подесувања!

... но според мене ... и нема некој понов асолен шутер... ама Syndicate..може да пројде..

Just Cause 2 нека каже некој што ја има играно дали вреди да се симне...
Абе вреди, барем според мене, се разбира ако сакаш таков жанр, односно да правиш хаос. Има одлична графика и ти нуди голема слобода. Види gameplay, мислам дека ќе ти се свиѓа

Некој да ми предложи нешто како Portal, Half life или некој мали игри како terraria, super meat boy :icon_mrgr: Или нешто како Diablo?

Некој да ми предложи нешто како Portal, Half life или некој мали игри како terraria, super meat boy :icon_mrgr: Или нешто како Diablo?
Ја имаш играно Portal 2?

А ако бараш нешто како Diablo, пробај ја Titan Quest.

V
V
V
V
V
VVVVVV <- еден од најзначајните наслови од 2010та година. Демото во линкот.
Ќе ти ја извади душата, ќе го извади цело зло од тебе, ќе бидеш нов човек кога ќе ја завршиш.

t9097.tomclancysghostrecon360.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom