alex_death
To be or not to be!
- Член од
- 10 октомври 2008
- Мислења
- 583
- Поени од реакции
- 90
Дајте нешто online shooter со слични перформанси на Quake Live, за постари PC-a.
Не.оваа скајрим играва онлајн се игра или не ?
Отвори го линкчево.некоја препорака . за игра : да ја играм онлајн со други луѓе нешто како ворлд оф варкрафт .. така нешто да е со левели кревање со херои .. ако има некоја таква дајте предлог . фала од напред .
После два дена интензивно играње си го сменав мислењето баш ми е добра играва, дури и приказната почнав да ја пратам, стандардна е али тоа не ми смета.си се тепаш со се шо ќе ти пуштит играва и то е то
мене ми е тешко да се заинтересирам за приказнава ама ми е добра промена од Скајрим онака колку за да се одморам од неа пошо оваа ми е интересна од сосема други причини
како шо кажав претходно ојш и се тепаш со сите
Некој ?Дајте нешто игрици за оваа конфигурација...
Windows 7 32bit
Pentium dual core CPU E5500 @ 2.80GHz 2.0GB RAM Nvidia GeForce 210
Тапа графичка, малце рам а и слаб процесор, али има игри и за тоа. Пробај Battlefield 2 (не Bad Company 2, зборам за BF2 од 2005) послем може како што кажа некоја од CoD серијалот, поновове на лоу валјда ќе ги тера, послем можеш DiRT3 (ќе ја играш на лоу-медиум али битно ќе ја играш ) Unreal Tournament 3... па тоа воглавном, ако играш стратегии можеш да пробаш Dawn of War, Company of Heroes, World in Conflict итн.Некој ?
Игриците да се нешто налик NFS,COD,Battlefield,Goodfather...