Препораки за игри

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Дајте нешто online shooter со слични перформанси на Quake Live, за постари PC-a. :)

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Иста ќе биде ко ME2 во поглед на приказната - собирање на тим од секоја раса со цел да се отсрани заедничкиот непријател.
Кецот според мене имаше најфина приказна. Од демото барем , можам да кажам дека ептен е удрено на акција у 3кава.

Зашто нема МЕ3 тема ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дајте нешто игрици за оваа конфигурација...

Windows 7 32bit
Pentium dual core CPU E5500 @ 2.80GHz 2.0GB RAM Nvidia GeForce 210

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
некоја препорака . за игра : да ја играм онлајн со други луѓе нешто како ворлд оф варкрафт .. така нешто да е со левели кревање со херои .. ако има некоја таква дајте предлог . фала од напред .

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
оваа скајрим играва онлајн се игра или не ?

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
некоја препорака . за игра : да ја играм онлајн со други луѓе нешто како ворлд оф варкрафт .. така нешто да е со левели кревање со херои .. ако има некоја таква дајте предлог . фала од напред .
Отвори го линкчево. :)

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
си се тепаш со се шо ќе ти пуштит играва и то е то :)

мене ми е тешко да се заинтересирам за приказнава ама ми е добра промена од Скајрим онака колку за да се одморам од неа ;) пошо оваа ми е интересна од сосема други причини
како шо кажав претходно ојш и се тепаш со сите :)
После два дена интензивно играње :) си го сменав мислењето баш ми е добра играва, дури и приказната почнав да ја пратам, стандардна е али тоа не ми смета.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Игри за малечки деца..?
Освен класиките.. тарзан марзан херкулес.. бла бла.

Нешто со диносауруси? :/

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Некој ?
Игриците да се нешто налик NFS,COD,Battlefield,Goodfather...
Тапа графичка, малце рам а и слаб процесор, али има игри и за тоа. Пробај Battlefield 2 (не Bad Company 2, зборам за BF2 од 2005) послем може како што кажа некоја од CoD серијалот, поновове на лоу валјда ќе ги тера, послем можеш DiRT3 (ќе ја играш на лоу-медиум али битно ќе ја играш :)) Unreal Tournament 3... па тоа воглавном, ако играш стратегии можеш да пробаш Dawn of War, Company of Heroes, World in Conflict итн.

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Дали знаете некои игри слични на Painkiller или во тој стил,некоја препорака според вас?
Благодарам однапред.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.206
Поени од реакции
25.394
Ќе може некој да предложи некоја добра игра само да не биде FPS и да не биде нешто ко Skyrim. Од овие поновиве сите наслови ги имам свртено, незнаев кај да прашам па затоа тука прашав.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ќе може некој да предложи некоја добра игра само да не биде FPS и да не биде нешто ко Skyrim. Од овие поновиве сите наслови ги имам свртено, незнаев кај да прашам па затоа тука прашав.
EDGE на Mobigame. Ја има и за мобилни и за ПЦ.

Kajgana Shop

На врв Bottom