Препораки за игри

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.305
Поени од реакции
5.605
Darkness 2 демото АИИИИИ. Шо да ти расправам. Толку е за нигде што.. 15 неигриви сцени и преку сила 10 минути играње, сето клише до клише. Се исто да беше само катсценине да не се појавуваа среде борба арно ќе биди ама вака јок.
Чекај малце...има игра за тебе што е добра ? или ни супер марио не ти одговара да играш..графиката е лоша тука ? -.-'

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Чекај малце...има игра за тебе што е добра ? или ни супер марио не ти одговара да играш..графиката е лоша тука ? -.-'
Разгледај наоколу.
И пак разгледај наоколу.
Барај љубов а не омраза.
Не ме бива за поезија.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.952
Поени од реакции
7.066
Post Apocalyptic Mayhem
Zero Gear
Nitronic Rush (бесплатна)
Trackmania Nations (бесплатна, алтер. линк)
Ignite
Insane 2

сите околу гига или помали, некоја треба да работи. сите се во различни стилови.
Еј оваа Nitronic rush ја пробав, јака е, ептен футуристичка, по мој вкус, ама управувањето некако е многу тешко, премногу осетливо е кога сакаш да свртиш лево/десно инаку топ си е, посебно тоа со потскокнувањето . Летањето тешко ми оди :pos:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Еј оваа Nitronic rush ја пробав, јака е, ептен футуристичка, по мој вкус, ама управувањето некако е многу тешко, премногу осетливо е кога сакаш да свртиш лево/десно инаку топ си е, посебно тоа со потскокнувањето . Летањето тешко ми оди :pos:
Така некако.
Управувањето не им е баш средено треба да се доисполира.
Ако имаш гејмпад пробај со него иако и за тоа треба да се потсредат.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Ako сака некој нека игра кој има испити никако да не ја игра. :D

M

Mr.InF3ction

Гостин
Некоја игра како Return to Castle Wolfenstein ? нешто FPS игра што ќе може да се фура на слаб компјутер?

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
САКАТЕ ИГРА ШТО Е ПОВЕЌЕ ФИЛМ А ПОМАЛЦЕ ИГРА. ИЗЛЕЗЕ ThE DarKnEsS II.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
GRAND AGES ROME ја има ли некој играно? :)
Кажете каква е, и како ја оценувате. И ако може да ми пратите торет по ПП т.е. порака за да ја симнам( на ThePirateBay нечинат). Фала однапред на сите...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
GRAND AGES ROME ја има ли некој играно? :)
Кажете каква е, и како ја оценувате. И ако може да ми пратите торет по ПП т.е. порака за да ја симнам( на ThePirateBay нечинат). Фала однапред на сите...
Мене мие некако глупа најискрено да ти кажем :)

Kajgana Shop

На врв Bottom