- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Многу добра игра, само крајот не го разбирам
Даа да, тоа е тоа што се бара Underground 3.Ваљда плукаат затоа што не го добиваат тоа што го сакаат, а тоа е Underground 3.
Изгледа интересна, ќе видиме најубаво кога ќе излезе.
Amnesia: The Dark Descent.Ако може препораки за хорор игри некои подобри според вас?
Целосна, и тоа Augmented Edition.Ја симнал/пробал ли некој оваа Deus Ex: Human Revolution од DaRkSiDe (што се вртка на замунда?)
8.3 GB е инсталацијата. Дали е целосната, бета, leaked, добра-лоша?
Нема нешто проблеми со кракови? Да крашнува играта или недовршена или нешто?Целосна, и тоа Augmented Edition.
Aug edition ти доаѓа како colector edition со доста екстра ствари-мислам дека има двд за правењето на играта,стрип,арт книга и уште нешто,не ми текнува.Нема нешто проблеми со кракови? Да крашнува играта или недовршена или нешто?
И што е со Augmented Edition?
Јас ја изиграв таа од DaRkSiDe, со поминатиOK тоа, но сега имам дилема:
Која да ја “земам“ од овие две:
Deus Ex: Human Revolution (DaRkSiDe) 8.31 GB
Deus Ex: Human Revolution (SHiTROW) 6.02 GB
Која е подобра, понормална, поигрива, без багови, тапа кракови..... Ако некој ја пробал, нека предложи.
Ми се игра играва у пм!
Било која верзија ќе работи, само ти треба најновиот крак 1.622OK тоа, но сега имам дилема:
Која да ја “земам“ од овие две:
Deus Ex: Human Revolution (DaRkSiDe) 8.31 GB
Deus Ex: Human Revolution (SHiTROW) 6.02 GB
Која е подобра, понормална, поигрива, без багови, тапа кракови..... Ако некој ја пробал, нека предложи.
Ми се игра играва у пм!
Само ме интересира што е разликата од еднава до другава верзија, што има/нема во тие 2.3 GBБило која верзија ќе работи, само ти треба најновиот крак 1.622
Компресирани се видеата.Само ме интересира што е разликата од еднава до другава верзија, што има/нема во тие 2.3 GB
Condemned criminal origins.Може и таа но некои од типот на F.E.A.R или некоја слична на неа