Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Free ке биде? Ја играв првата магика и не успеав да ја свртам. Една од најтешките игри што сум ги играл..

MAGICKА Легенда од игра е ја тепам на Tunngle супер игра. :)
Со кој пач и која верзија? (обичната или виетнам) Јас ја играв на туннгле со 5 или 6 пач и имаше многу багови а после 5-6 пач не можеше да се игра на туннгле. Тогаш пачовите излагаа на 2-3 дена xD

Prince of Persia The Forgotten Sands, графиката не е нешто посебно, но има ефекти, добра е треба да мислиш малце.. Обожавам вакви игри, ако заете некоја друга препорачајте слободно..

Needforspeedtheruncover.jpg

Release date(s)
  • NA November 15, 2011
  • EU November 18, 2011

Некоја слична како Splinter Cell: Double Agent?
За следнава конф:
Dual Core CPU, E5200@ 2.50ghz
RAM:2gb
VGA:Nvidia GeForce 9500gt 1gb.

Многу ја плукаат по коментари на јутјуб оваа,а ми изгледа како фино игриче.

Ваљда плукаат затоа што не го добиваат тоа што го сакаат, а тоа е Underground 3.

Изгледа интересна, ќе видиме најубаво кога ќе излезе.

Prince of Persia The Forgotten Sands, графиката не е нешто посебно, но има ефекти, добра е треба да мислиш малце.. Обожавам вакви игри, ако заете некоја друга препорачајте слободно..
Мене ми е глупава.Многу е едноставно се.Имаш 4-5 работи кои може да ги правиш со карактерот и тоа е (скокање,одење по ѕид,замавнување со сабја,отфрлање противници,премет напред и висење по згради).

Мене ми е глупава.Многу е едноставно се.Имаш 4-5 работи кои може да ги правиш со карактерот и тоа е (скокање,одење по ѕид,замавнување со сабја,отфрлање противници,премет напред и висење по згради).

Добро, можи не е нешто нај нај ама добра е.. Мене ми е најглупаво што воопшто нема крв. Но сепак кога ќе седнам да ја играм не можам да станам ради тоа што сум љубител на вакви игри, сега од на 1 Септември, прва ми е на списокот The Witcher а ако знаете и некој вакви слични кажете ми..

Разговориве шо убај ви се. Добра е, лоша е, срање е не симнувај, одлична е, не е многу многу добра ама сепак е...
Не овај наслов туку овај наслов.

Работава: да си ибиш работата.

Денес на замунда излегоа многу игри кои треба барем да се видат. Да почнеме со листата.
1. Gatling Gears
Е една од оние игри која е наменета вадење на целата агресија после враќање од тешка работа или тежок ден и е повеќе аркадно ориентирана. Пукањето е брзо и контролите реагираат одлично. Се на се добра игра.
boxartlg.jpg

gatling-gears-screenshots.jpg

2. Serious Sam Double D

Сте разлмилиле ли некогаш како би изгледала Serious Sam игра во 2д околина. Еве ви го одговорот. :).
Serious-Sam-Double-D_Logo-600x166.png

Serious-Sam-Double-D-Gunstacker-1-600x337.jpg

serious_sam_double_d_battle_screen-4e52ed928daa1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom