Епа не играј авантури ако не те бива за нив и толку.може некој да ми каже некоја добра игра ама не заебана 10000 пати да се вртиш во соба а не можеш да најдеш врата како се отвара
Добро али од кај да ја симнам целата игра а не само некој делови оти на google со имам симињато игри се само мали делови или демо или само партови?Затоа кажи од каде
:salut:
Еве ти одговорКој те "научил" дека се симнуваат игри од GOOGLE??????
Побарај си на торрент и решен проблем.
Painkiller,заедно со expansion-от Battle Out of Hellможе некој да ми каже некоја добра игра ама не заебана 10000 пати да се вртиш во соба а не можеш да најдеш врата како се отвара
Знам знам прочитавЕве ти одговор
Минимум спекс за играва? Барав онлајн нема дури на сајтот од играта.Играва е симулација. Има многу добра графика, многу е реална а коливе се кршат у пм. Сол се праат. Најубаво да се игра со педали зашто ако ја исклучиш помошта (за вртење, давање гас, кочење) нема теорија да извозиш повеќе од 10-15 метри а да не се лупнеш во нешто и да ти летне браник/хауба....
Од изборот на камери, ја има онаа кога сте внатре во колата, ви се гледаат рацете, воланот, рачна кочница, мењач, можеш да се вртиш лево-десно со главата.
Добра новина во вакви игри: За секоја трка имате одреден број на flashbacks. Тие помагаат за исправување на грешки што сте ги направиле во текот на трката.
Пример: Некоја кривина не сте ја фатиле како што треба и се лупате у банкина и ви лета браник. Стискате пауза, прегледувате REPLAY како сте се слупале, го премотувате назад пред да се слупате, си пушташ PLAY и продолжуваш како ништо да не било. Нешто слично како кога го враќате времето во Prince Of Persia.
Сега за сега, толку. Идам да се мачам барем една трка да победам. Ме даде од почеток со Dodge Viper да возам, задна влеча, и не се контолира чудото
Дај пиши ми ја целата интернет страница на торент да си симнам една игра!Race Driver: GRID моментално ја симнувам преку торент, и сум до 93%. Од типот што ја симнувам, незнам што и напраил, инсталацијата зафаќа околу 9 GB а он ја зипувал во rar кој зафаќа САМО 1.6 GB.
До вечер ќе оставам коментар и за оваа игра
Кој те "научил" дека се симнуваат игри од GOOGLE??????
Побарај си на торрент и решен проблем.
www.torrentz.comДај пиши ми ја целата интернет страница на торент да си симнам една игра!
Епа не си побарал на гугле.Минимум спекс за играва? Барав онлајн нема дури на сајтот од играта.
world in conflict,Lord Of The Rings Battle For Middle Earth ili c&c tiberian warДајте ми предлог за игричка-некоја добра авантура или стратегија ама не многу пасивна и досадна.
Паааа.......... ТОРРЕНТ!od kade da ja simnam taa test drive unlimited
Пиши го името на Google, кликни на првиот линк (dll-dump би требало да е).. симни го, стави го во фолдерот на играта или во windows\system32, и толкуaj nekoj sto ja ima grid ako saka da mi go prati ovoj fajl XINPUT1_3.dll nemozam da ja startuvam igrata mi vika deka go nemam ovoj fajl
fala mnogu srediv rabotaПиши го името на Google, кликни на првиот линк (dll-dump би требало да е).. симни го, стави го во фолдерот на играта или во windows\system32, и толку
Иста постапка за било кој .dll фајл што ќе му фали на некој.