Препораки за игри

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Smert напиша:
Aj preporacajte nekoja RPG, ali ponova da bide (od ovaa godina ili od lani).
Види малку погоре на мојот предходен пост ( на предходната страна ) :)

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Препораки за FPS игри

Ovaa posebna tema e od posebno znacenje bidejki mislam deka FPS se edni od najigranite igri ako ne i najigrani.Pa poradi toa site zaedno ke si preporacuvame igri i ke si davame mislenja za niv-za igrite koi se iskoceni, no i za onie koi ke iskocat doprva.
Eve ke pocnam jas na primer: Crysis, Call of Duty 4, Brother's in Arms Hells Highway, Medal of Honor Airborne (ovie idat doprva) i F.E.A.R. , Half Life 2, Prey, UberSoldier, Ghost Recon Advanced Warfighter (koi se iskoceni). Moderatori NE ja premestuvajte temava u Preporaki za igri.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
zemi Painkiller igraj ja .... bolja igra amin ... ima i ekspanzija ... Painkiller : Battle out of hell ... mislam deka taka se vikase :) mnogu zakon igra ...

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Fallen`Angel напиша:
zemi Painkiller igraj ja .... bolja igra amin ... ima i ekspanzija ... Painkiller : Battle out of hell ... mislam deka taka se vikase :) mnogu zakon igra ...
Ne da e zakon ne da e ustav neso najbolje be. Imeto na ekspanzijata ti e tocno Painkiller : Battle Out of Hell. Igrava e :zver:-ска. Sum ja svrtel minimum 10 pati i u momentov sum ne pretposlednata staza tamu kaj karpite pred onaaa staza so duhovite i lucifer. POZDRAV

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Јас моментално ја играм Rainbow Six:Vegas добро FPS според мене,нешто слично на SWAT само што го нема оној тупечки елемент "Put Down Your Weapon" кој за мене беше многу досаден во SWAT,а богами и доста иритираше кога ке те нашнираат како млада невеста додека ти го убедуваш да го спушти оружјето:).Тука во Rainbow Six нема трте мрте само рендаш :):)

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Cyber lord напиша:
Ne da e zakon ne da e ustav neso najbolje be. Imeto na ekspanzijata ti e tocno Painkiller : Battle Out of Hell. Igrava e :zver:-ска. Sum ja svrtel minimum 10 pati i u momentov sum ne pretposlednata staza tamu kaj karpite pred onaaa staza so duhovite i lucifer. POZDRAV
abe ja ja nemam svrteno ... sum ja igral do pola negde ... ali sea ke zeam nov kompijuter pa mislam prva da ja zemam taa igra , zaso stvarno e jaka ... ali neznam samo kade da ja najdam !

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Fallen`Angel напиша:
... ali neznam samo kade da ja najdam !
Abe ja ke ti ja dam samo da stapime u kontakt preku SKYPE ako imas account pisi mi preku PP skupe name pa ke se dogovorime ja ja imam so site svrteni stazi. POZDRAV

Cyber lord 2

Cyber TEAM шеф
Член од
27 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Serious Sam 2

Eve vi edna navistina interesna igrica. Ako sakate nenormalno pukanje prosledeno so humor i mnogu akcija vi ja preporacuvam tokmu ovaa zverska igrica - Serious Sam 2. Ne e bas nov ali zasluzuva vnimanie poso e ZAKON. Da vidime dali vie ste imale iskustvo so ovaa igra dokolku ste imale bilo kakvo pisete i davajte komentari.
Eve vi edno linkce: http://www.croteam.com/

leo

Член од
7 февруари 2007
Мислења
271
Поени од реакции
1
ZOO TYCOON 1.2

dali gi ima nekoj igrano prodolzenija od zoo tycoon . zoo-tycoon-2-marine-mania.jpg zoo-tycoon-2-endangered-species-20051109035441778-000.jpg

leo

Член од
7 февруари 2007
Мислења
271
Поени од реакции
1
harry potter and the order of the phoenix

dali ja znaete novata igra na harry potter ..
mislam deka taa igra e najdobra od 3 i 4 duri i od goblet of the fire .
a ovaa e mnogu pointeresna sto vikate za igrava

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
abe zemeteja WOW pa da vidite sto se vika igra

Член од
27 април 2006
Мислења
176
Поени од реакции
2
Ај бе доста го тупите со таа Wow, имате под-форум и таму тупете со неа, не тука...

Kajgana Shop

На врв Bottom