Ptolomej
Дрвен адвокат
- Член од
- 7 август 2005
- Мислења
- 1.743
- Поени од реакции
- 1.003
Види малку погоре на мојот предходен пост ( на предходната страна )Smert напиша:Aj preporacajte nekoja RPG, ali ponova da bide (od ovaa godina ili od lani).
Види малку погоре на мојот предходен пост ( на предходната страна )Smert напиша:Aj preporacajte nekoja RPG, ali ponova da bide (od ovaa godina ili od lani).
Ne da e zakon ne da e ustav neso najbolje be. Imeto na ekspanzijata ti e tocno Painkiller : Battle Out of Hell. Igrava e -ска. Sum ja svrtel minimum 10 pati i u momentov sum ne pretposlednata staza tamu kaj karpite pred onaaa staza so duhovite i lucifer. POZDRAVFallen`Angel напиша:zemi Painkiller igraj ja .... bolja igra amin ... ima i ekspanzija ... Painkiller : Battle out of hell ... mislam deka taka se vikase mnogu zakon igra ...
abe ja ja nemam svrteno ... sum ja igral do pola negde ... ali sea ke zeam nov kompijuter pa mislam prva da ja zemam taa igra , zaso stvarno e jaka ... ali neznam samo kade da ja najdam !Cyber lord напиша:Ne da e zakon ne da e ustav neso najbolje be. Imeto na ekspanzijata ti e tocno Painkiller : Battle Out of Hell. Igrava e -ска. Sum ja svrtel minimum 10 pati i u momentov sum ne pretposlednata staza tamu kaj karpite pred onaaa staza so duhovite i lucifer. POZDRAV
Abe ja ke ti ja dam samo da stapime u kontakt preku SKYPE ako imas account pisi mi preku PP skupe name pa ke se dogovorime ja ja imam so site svrteni stazi. POZDRAVFallen`Angel напиша:... ali neznam samo kade da ja najdam !
more koj ne ja igral igrava .. niso ne igral