Препораки за игри

Член од
17 јули 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Олад малце JuTeL и смени го това signiture не си од битолска околија...
Тито чиста препорака за игра беше... no hard feelings... \/ peace

Член од
27 април 2006
Мислења
176
Поени од реакции
2
Абе добро друже, па и тебе ќе ти дојде преку глава да читаш постови во секоја тема за игри, од типот "WoW е најбоље игрица на сите времиња"
"Нема боље игра од WoW" WoW ова... WoW она... Има под-форум и таму нека пишуваат за неа.
Peace :smir:

Член од
17 јули 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Е да во право си ама што ке му правиш на некои кој што се скроз "ушемани"

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Побарајте ја Tap a Jam,ја се остаив на играва.

Член од
8 јуни 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Јас би ви препорачал неколку игри CS 1.6, Frozen Throne (DOTA),Battlefield 2,Red Alert 2.Сега ја превземам 9 Dragons незнам каква игра е...Ако ја играл некој нека каже дали е добра...

Debel

Велијa
Член од
19 мај 2007
Мислења
58
Поени од реакции
1
Ja igra li nekoj Warhammer 4000 - Dawn of War - Dark Crusade?
Mnogu dobra strategija.... Moze da se igra vo lan i preku internet, pa ako sakate moze da napravime lan mreza preku Hamachi i da se tepame:vozbud:

К

командо

Гостин
Borbeni avioni

Daj kazete nekaoja dobra igra so borbeni avioni.Mi se leta malce.

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
epa dobra igra e battelfled i tamu ima se da si vozis avioni.kamioni.tenkovi i se

Член од
27 април 2006
Мислења
176
Поени од реакции
2
Друже тоа ти е симулација, леташ со воени авиони, и нормално, ти треба џојстик, ако леташ со тастатура тешко ке ти оди. А за деловите, исти се сите, се разликуваат по тоа што има некои понови работи.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Како препорака би ви ја предложил Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific.Симулација на подморница од втората светска војна (Америка vs Јапан).Играва немав претстава дека е толку интересна и добра за тепање време.Добра графика и добар game play.Еве и едно клипче што е направено за играва кое би го доловило ефектот на истата .Типот што го правел видево е SBEP! :):)

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
dajte be nekoja preporaka za nekoja dobra strategija ili nekoja avantura vo anti4ko vreme ako postoi?

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Епа нешто понова стратегија и доста ја зборат е Supreme Commander, ја немам пробано но по форуми доста ја фалеа.Нешто е во стилот на old school стратегијата Total Annihilation.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Nekoj da mi preporaci igra so soblekuvanje na zeni :) znaete na koi mislam obicno ima pajak i ti treba malku po malku da otkrivas.
PS. Znam oti ima na mame 32 ama tie veke ne se interesni.

Kajgana Shop

На врв Bottom