Препораки за игри

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Sephiroth напиша:
Се надевам дека ке има широк репертоар на оружја и комбоа. Не би шкоделе и фаталити потези:pos2::pos2::pos2:
Abe tesko vooruzuvanje, arsenal so da ti kazuvam

Sephiroth напиша:
А кој рече дека ке биде RPG? Можда ке биде MMORPG? и ке излезе во истиот момент кога WoW ке пропадне?:vozbud:
Sepak e RPG sea dali ke bide Massive Multiplayer OnLine Roll Playing Game ili samo Roll Playing Game toa ke se doznae koga "ke iskoci".

Sephiroth напиша:
Доста ми е една таква у компјутер.
Od RPG igri nikogas dosta jas vo kompjuter gi imam 6 : Dawn of Magic (top igra); Oblivion ; Neverwinter Knights 2 ; Etrom The Astrall Essence ; Dark Messiah of Mith and Magic i Titan Quest i site niv gi cepam naporedno.Sve zavisi od zelbata na gejmerot.

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
CRYSIS

Од креаторите на неверојатно-популарниот FAR CRY доаѓа нешто што многумина го нарекуваат FAR CRY 2.Најдобрата графика до сега е сместена токму во оваа игра (задолжен за графиката е спектакуларниот CRY ENGINE 2).Популарноста на играта е голема и се очекува во првиот месец од официјалната дата на појавувањето да бидат продадени над 3 милиони копии.Но сега на ред се системските побарувања на CRYSIS.Ќе биде целосно DX10 компатибилен но исто така ќе има и везија за DX9. Најважно од се е што ќе бара чудовиште од компјутер иако од CRYTEK велат дека без проблем играта ќе се тркала на компјутери со делови постари од 2-3 или 4 години.Приказната и се друго ќе оставам вие да ми ги кажете.А за full впечаток еве и некое линкче:
http://www.electronicarts.co.uk/games/8456/
http://www.incrysis.com/

Attachments

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Kocka напиша:
NASKORO KE IMA I 3 DEL!!!!!!!
abe ke ima i 3 del od diablo... ali mislam deka samo na net ke moze da se igra ... mislam deka ke nema single player kao u 2-kata !!!!!!
inace definitivno najluda igra na svet .... go ostaiv zivotot na nea !

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Sephiroth напиша:
Линкчето не е од официјалниот сајт на Диабло 3. Усвари никој не знае дали Даибло 3 се прави или не. Кога ја слушнав веста дека Близард ке промовира нова игра у Кореја знаев дека ке биде Старкрафт или Диабло. Со тоа што ја прават Старкрафт, јасно ни даваат на знаење дека абер немаат од Диабло и дека све шо е поврзано со играва е измислено од фановите на Диабло за да ги натераат Близард да почне да ја прави.

А кој рече дека ке биде RPG? Можда ке биде MMORPG? и ке излезе во истиот момент кога WoW ке пропадне?:vozbud:
Не бери гајле чим има толку многу фанови сигурно ќе има и тројка, што мислиш зошто се решија да ја прават старкрафт двојката пред три години, затоп што видо дека и по 6 години кецот многу с еигра и има многу голема заинтересираност за второ продолжение,

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Да да Diablo 3 за некој 5-6 години можеби ќе извадат ,али дека ќе биде тоа у скоро време не верувам.Сеа се фокусираат на StarCraft2 така да којзнае кога ќе дојде редот на Diablo.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ne se fokusiraat na starcraft 2 :)

Poveke se fokusirani na pravenje na patchovi za WoW, a i ... Ke pravat warcraft 4 :P

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
more eve vi igri be !

malku se stari ... edno 500 godini ... ali nema veze ! :D

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
MDK кецот беше каде каде боља од двојкава.По игрива по оригинална е, сеа имаше бош графика ама имаше игривост што е најбино за мене у една игра.Btw сега во скоро време ќе се појави играта Overlord која ќе биде онака откачена игрица за тепање на време со голема доза на хумор(нешто во стил на Dungeon Keeper хуморот).Во улога сте на Overlord кој командува цела армија на надрљани импови со кретенски фаци.Тероризирате цели села,палите ниви итн и сето тоа е преставено со голема дозна на хумор(трејлерите беа доста интересни).Играва излегува овој месец,демото е веќе излезено.
Release Date:
US: June 26, 2007
Europe: June 28, 2007
Australia: June 30, 2007

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
abe kaj MDK 2 me nervira toa sto napravile da igras so toj doktorot i kuceto ... malce e bedno ... kecot e bolje so igras samo so toj facata sto e ...
inace neznam ni ja zaso mi teknaa igrive ... :D

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
mdk 2 imam igrano 100 pati suuuper igra e. So doktor e najjace, nema da izlazis od wc, dok ne peres ruke!! :pos:
Inace skidam The elder scrolls IV: Oblivion. Kakva e?

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
super e MDK 2 ... samo sto zaglaviv na 9 staza so doktorceto u toa lavirintot ... nervi izgubiv !

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
hehe, koj lavirint, nemam ja igrana 2 godini. Ono so riba?

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
ne be toa so ribata e 3 staza ... ovaa e 9 staza ... so doktorceto ... vlegues u lavirint i se gubis ... 5 saati nemozam da go pominam ... baram baram i edno 100 pati se vrativ na pocetok .... bolna igra ej ... a ja imam svrteno pred toa . ali koj da se sekjava sea na lavirintot ... DAMN !

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
haha, ja uvjek idem na internet i baram walkthrough, kad se zaglavim. Sad igram C&C3 Tyberium Wars: Kane eddition, i nije losha, inace igram i Hit&Run od Simpsonovi, i jako e smesna :pos:

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Ја земав пред два дена играва Two Worlds и мора да кажам дека првите впечатоци од играва ми се екстра.Играва е у стилот на Oblivion само што мене лично многу повеќе ми се подаѓа.Значи Rpg кое е сместено во Open World, пространи територии,села и градови.На почетокот си бирате карактер како во секое RPG ,само што нема избор на раси(само human).Исто така нема ни избор на конкретна калса него skill point-сот си ги распоредувате вие каде сакате,поточно на фајтерски скилови,арчер скилови,или пак mage скилови.Е сеа финтата со магиите е дека се распределени во повеќе гранки(во играта Schools of Earth,Water,Fire etc.)Значи ги има повеќе школи од кои последната беше Necromancery мислам.Графиката на играта и е топ,игривоста исто така.Моментално карактерот го играм како фајтер,танкер у плејт армор со дуал виелд,и ту хендер :) На сите влјубеници во Rpg стилот искомбиниран со Oblivion им ја препорачувам играва.A да не заборавам може да се јаваат и коњи,но има повеќе видови на mount-и.Интересна е и опцијата што може да напаѓате и од коњ што дава многу појак dmg(си има посебен скил за зголемување на dmg кога се напаѓа од коњ или било кој вид на моунт).Играва ми остави голем впечаток иако не сум сеуште некој голем левел.И како за крај за сите оние кои планираат да ја играат им препорачувам само едно додека се мал левел,бегајте од мечките што даље то боље хехехе.Поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom