Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.745
- Поени од реакции
- 52.702
НЕ Е ЗАМО ЗА РС ЈАС ГО СИМНАВ ЗА ХВОХ 360Денес ја пробав... интересна игра
a зошто има само демо за на pc ?
НЕ Е ЗАМО ЗА РС ЈАС ГО СИМНАВ ЗА ХВОХ 360Денес ја пробав... интересна игра
a зошто има само демо за на pc ?
Jas ja igrav na Windows 7 beta x64 bez problem, bi trebalo i kaj tebe da ja pusta (sto se odnesuva do OS-ot).Пробав завчера да ја играм али ми вадеше некој error и паѓаше, кога гуглав сите што сме го имале тој error имаме едно заедничко, 64 bit Vista Ај најверојатно целосната верзија ќе биде добра и ќе работи.
Имаш право... Поранешните беа многу подобри... Штета што станува чиста пуцачина, но јас сепак ќе ја земам, нормално ако ја има за PC...Hell yeah, my ass. Играта станува во action-shooter, се отцепува од survival horror. Ќе размислам 3-4 пати дали ќе ја земам.
100% ќе ја има. Само очекувај некој глуп порт со катастрофална графика (за писи) и контроли да ти дојде да заплачаш.п.с. Колку сте сигурни дека ќе ја има за PC...???
Ako e ova tocno verojatno ke ja igram, do sega ja izbegnuvav posto e horror.Hell yeah, my ass. Играта станува во action-shooter, се отцепува од survival horror. Ќе размислам 3-4 пати дали ќе ја земам.
:nesvest: Wow.Ako e ova tocno verojatno ke ja igram, do sega ja izbegnuvav posto e horror.