Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Или Алкохол
Топ е играта ама кога ке ти дојде војска ке се сликашTropico најдобра е. Играчот се става во улога на престедател на островска република негде во Карибите и се грижи буквално за се на островот. Ја играв пред 7-8 години негде и веќе некое време ја барам. Ако ја најдам добиваш линк по пп.
Имаш линк по ПП ако ја бараш игратаТоп е играта ама кога ке ти дојде војска ке се сликаш
Can't waitНе е излезена, на 13 Март ќе излезе
Се топ ја симнав ја инсталирав и кога ја пуштам ова ми се појавуваЈас ја симнав вчера и гарантирам дека работи. Порано беше достапна само за америките али од скоро е достапна и во европа. Само симнете ја од Европската страна а таму направете и акаунт. Изгледа ти си ја симнал верзијата за америка и си напраил акаунт таму и затоа не сакала да се пусти.
Еве тука можете да направите акаунт и да ја симнете играта:
http://combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx
Епа затоа на време ќе склучиш пакт со Русите или Американците. Ќе дојдат, ќе изградат база и после другите нема да можат да те чепнат.Топ е играта ама кога ке ти дојде војска ке се сликаш
Средив Топ е играта ник : DarkoMKD брат ми го направи ама двајцата играме
Нз дали е излезена но играва е слична како Company Of Heroes со малце подобра графика .
Инаку се вика: Codename Panzers: Cold War
Ако ја хакнат ќе ја играме и еден до два дена порано :pos2:jako, gleav traileri
top uste edna nedela i ja pukame
Пробав завчера да ја играм али ми вадеше некој error и паѓаше, кога гуглав сите што сме го имале тој error имаме едно заедничко, 64 bit Vista Ај најверојатно целосната верзија ќе биде добра и ќе работи.Пробајте ја HAWX
Демото е интересно,графиката пристојна (разочарување беше,бар за мене) и прилично аркадна...но заради тоа пак акцијата прска од екран.
Денес ја пробав... интересна играПробајте ја HAWX
Демото е интересно,графиката пристојна (разочарување беше,бар за мене) и прилично аркадна...но заради тоа пак акцијата прска од екран.