- Член од
- 4 декември 2008
- Мислења
- 404
- Поени од реакции
- 15
XPНа кој Windows ја играш?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
XPНа кој Windows ја играш?
Абе иде споро ако нема сидериЗа мене линк од фифа 09 ама не преку торент многу споро иди.
А може да прашам што има врска тоа на кој Windows ја игра..?На кој Windows ја играш?
Zatoa sto jas na Vista i pokraj comaptibility mod ne mozev da ja pokrenamА може да прашам што има врска тоа на кој Windows ја игра..?
Исто и кај мене само јас ја пробав на Windows 7. Се уклучува, се логираш, стигаш до делот каде што бираш фаца за типот и ти вика CLIENT CORRUPTED нешо таму...Zatoa sto jas na Vista i pokraj comaptibility mod ne mozev da ja pokrenam
AIIIIIIIIIII ME POPALI IDAM DA JA ZIMAM!Пробајте го демото (1-2 GB) да видите што нуди играва. Језива е у ПМ со ептен добри ефекти. Стално кога го играм демото се наежувам до максимум, ептен добро напраено.
Се појавија добри верзии од F.E.A.R. 2 и Shellshock 2.. отидоа 15-16 гига![]()
АКо имаш цд кеј одма ми го праќај ... и јас ја имам ...Armagedon Riders igrava ja najdov samo na ruski pa ja dL
sega ja instaliram pa posle ke vidime kako e igrata..
jas ja dL so krakАКо имаш цд кеј одма ми го праќај ... и јас ја имам ...
хммм ... мислам дека знам што е работата ... Треба да ја изрежеш на цд па така он ќе го најде кодот ... Пошто вика нешто срч он цд или така нешто ... али ајде ако најдеш пиши ...jas ja dL so krak
neke sega da se pusti igrata jbg ako najdam denes ke ti pratam PP
znaes sto probaj vaka dL power iso ili daemon tooLs i naprai image file i od takanarecenoto cd startiraj ja igrata.хммм ... мислам дека знам што е работата ... Треба да ја изрежеш на цд па така он ќе го најде кодот ... Пошто вика нешто срч он цд или така нешто ... али ајде ако најдеш пиши ...
Ако работи кажувајznaes sto probaj vaka dL power iso ili daemon tooLs i naprai image file i od takanarecenoto cd startiraj ja igrata.
p.s sega unistaliram pa istovo ke go probam.