Jast Cause ... добра е како гта е ... ако треба да ти пратам линкови по пп кажиДајте некоја игра со возење или пукање или нешто како ГТА за 256 рам
Hmmmmm.......... ke bide opasno!!!Edvaj ja cekam!za 15-16 dena F.E.A.R. 2 : Project Origin ke bide jako
Оваа јас ја чекам
za 15-16 dena F.E.A.R. 2 : Project Origin ke bide jako
Пробајте го демото (1-2 GB) да видите што нуди играва. Језива е у ПМ со ептен добри ефекти. Стално кога го играм демото се наежувам до максимум, ептен добро напраено.Hmmmmm.......... ke bide opasno!!!Edvaj ja cekam!
Закон е играта човече, барем кога го видов демото останав со прстот в уста, а фино е што и графиката е многу добро оптимизирана така да играта би требало да е една од "топ" игрите за 2009 година:wink:Пробајте го демото (1-2 GB) да видите што нуди играва. Језива е у ПМ со ептен добри ефекти. Стално кога го играм демото се наежувам до максимум, ептен добро напраено.
Заборавив на оваа игра малце. Овааа ми е нај омилената и нај добрата игра според мене на свет а мора да ја има и за PC!!!:nesum:E ova ke bide top
Двапати ја изиграв... Супер е... малку графиката, ама ок...Некој што ја пробал најновата Silent Hill да ми каже импресии?
Графика, приказна, морбидност..... како е?