Oва и јас ти го препорачувам.H.A.W.X 2 од Tom Clancy`s ја го играм последно време со истиот џојстик ваков
има сетинг од самата игра и да подесиш како сакаш,но да напоменам повеќето евтини џојстици не подржува затоа има сетин да подесиш толку-колку што е потребно и како сакаш и толку ти е подршкаMicrosoft Flight Simulator X си симнав, супер е ама не ми врти скроз чојстикот. Т.Е кога вртам лево не врти скроз "воланот" на авионот, туку само до пола негде...
Видов у сетингс. Во сенситивити има нешто, ги ставам до крај и пак е истоима сетинг од самата игра и да подесиш како сакаш,но да напоменам повеќето евтини џојстици не подржува затоа има сетин да подесиш толку-колку што е потребно и како сакаш и толку ти е подршка
Па толку ти е подршката на џојстикот или пак од играта кога свртуваш скроз лево или да направиш лупинг како маневар треба да намалиш ГАСВидов у сетингс. Во сенситивити има нешто, ги ставам до крај и пак е исто
Аха, се разбравме сеа ...Па толку ти е подршката на џојстикот или пак од играта кога свртуваш скроз лево или да направиш лупинг како маневар треба да намалиш ГАС
Нема веза..играте е стварно екстра.Препораката зачувај си ја засебе.Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .
--- надополнето: 20 март 2013 во 02:19 ---
Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .
Dajte nekoja igra u stilot na Dead Space 3
Мислеш на FPS.Дајте ми некоја интересна игра слична на Call of Duty.Благодарам однапред.
Aбе, екстра, сигурно...Нема веза..играте е стварно екстра.Препораката зачувај си ја засебе.