Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
На Ace Combat многу лошо е изведена подршка за џојстик, портувана е од конзола затоа.
HAWX 1 си ја извади, добра е за џојстик

H.A.W.X 2 од Tom Clancy`s ја го играм последно време со истиот џојстик ваков :)
L23-6268-main.jpg
Oва и јас ти го препорачувам.

Jane's Advanced Strike Fighters Nejmnogu do sega sum zadovolen od ovaa igra.

Ostanati
Tom Clancy's H A W X. 1 i 2 del

Ако сакаш симулатор, Lock On.

Microsoft Flight Simulator X си симнав, супер е ама не ми врти скроз чојстикот. Т.Е кога вртам лево не врти скроз "воланот" на авионот, туку само до пола негде...

Microsoft Flight Simulator X си симнав, супер е ама не ми врти скроз чојстикот. Т.Е кога вртам лево не врти скроз "воланот" на авионот, туку само до пола негде...
има сетинг од самата игра и да подесиш како сакаш,но да напоменам повеќето евтини џојстици не подржува затоа има сетин да подесиш толку-колку што е потребно и како сакаш и толку ти е подршка :)

има сетинг од самата игра и да подесиш како сакаш,но да напоменам повеќето евтини џојстици не подржува затоа има сетин да подесиш толку-колку што е потребно и како сакаш и толку ти е подршка :)
Видов у сетингс. Во сенситивити има нешто, ги ставам до крај и пак е исто :D

Видов у сетингс. Во сенситивити има нешто, ги ставам до крај и пак е исто :D
Па толку ти е подршката на џојстикот или пак од играта кога свртуваш скроз лево или да направиш лупинг како маневар треба да намалиш ГАС :D

Па толку ти е подршката на џојстикот или пак од играта кога свртуваш скроз лево или да направиш лупинг како маневар треба да намалиш ГАС :D
Аха, се разбравме сеа ... :D

Дајте ми некоја интересна игра слична на Call of Duty.Благодарам однапред.:)

Код:
http://www.ign.com/videos/2012/12/10/space-hulk-announcement-trailer

Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .
--- надополнето: 20 март 2013 во 02:19 ---
Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .
Нема веза..играте е стварно екстра.Препораката зачувај си ја засебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom