- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 1.890
jbt neznaes kolk e ubava igrajte vie prcle barbike ili gomna lajna ne zbori ako neznaes glupacke nizedna
jbt neznaes kolk e ubava igrajte vie prcle barbike ili gomna lajna ne zbori ako neznaes glupacke nizedna
dete odi izmi se, ne sme vise 2001, ima milion igri bolji od kanter shit. Kolku godini imas? 12? Sigurno uste si bil kaj tatkoti v'gajci koga bila pustena kanter...jbt neznaes kolk e ubava igrajte vie prcle barbike ili gomna lajna ne zbori ako neznaes glupacke nizedna
Чекам гу од 25ти јануари 2012та. Кога Capcom го откри трејлерот. Тоа се 422 дена.Resident Evil 6-RELOADED
Size: 15.49 GB
боље почекај си уште 2 месеци за Revelations....Чекам гу од 25ти јануари 2012та. Кога Capcom го откри трејлерот. Тоа се 422 дена.
И сеа ме заебава со 179.6 kB/s. Абе ајде...
Бидна више баба сеа ке ја install да видам што срање еЧувај за нешто друго.
Потполно срање, исто како кецот.
Јебига, и двете.боље почекај си уште 2 месеци за Revelations....
Може да си у право. И ја гу симна сеа и малку ме заебава.Од синоќа пробувам да уживам во Residen Evil 6 ама не можам, како можеа толку да упропастат еден легендарен серијал не ми е јасно. Сега да седнам да ги изиграм старите делови што ги имам поминато барем 10 пати секој пак ќе ми бидат поинтересни од овој беден хибрид од игра, нема ни х од хорор некаква квази обид на акциона игра со мешање концепти од Gears of War и Call of Duty.
Секој со свој вкус, за мене Resident Evil секогаш беа игри кој ствараат чуство на тензија, страв, па онаа страшна музика во поздина, а не акциска игра со нон-стоп пукање.Може да си у право. И ја гу симна сеа и малку ме заебава.
Убава е не за друго, и можам со пријателче да играам у Split-screen.
Контролите се малку "нови", ама графиката е добра.
+ Луѓето треба да престанат да забегуваат со "Resident Evil е игра со зомби".
NEWSFLASH: Не е за зомби, туку биотероризам. (Јапонски е правилно "Biohazard 6").
Точно, нон-стоп те тераше да комбинираш некои работи да би отворил некој пат према нешто, да поправаш некои лифтови(бараш кабли, акумулатори, клучеви) како би отишол некаде, да ставаш некои предмети, да размислуваш логички... Не знам која беше последната што ја пробав на компјутер, со моторна пила кога ми се запна еден, те пукај, те штракај едно па друго дугме и ја заебав.Секој со свој вкус, за мене Resident Evil секогаш беа игри кој ствараат чуство на тензија, страв, па онаа страшна музика во поздина, а не акциска игра со нон-стоп пукање.
Е па да.Секој со свој вкус, за мене Resident Evil секогаш беа игри кој ствараат чуство на тензија, страв, па онаа страшна музика во поздина, а не акциска игра со нон-стоп пукање.