Препораки за игри

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Дајте некоја игра за тепање време, онака, да го пуштам мозокот на пасење. Било каква.
Black sheep, Age of mithology, ratatouille game, The Hobbit, Tony Hawk 1,2,3., Gun, Fable- the lost chapter, Total Overdose.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
A sto vie fintava so goleminava ustvari...Tolku ste zaebani vo mozocite?
Skyrim e 5Gb i picku mater kratka...Sednav samo sto pojdov od Riften vo Winterhelm i zavrsi.
a pak MAx PAyne 3 e 30 giga...Eve ja 2 meseci ja igram nikako da ja zavrsam...Sigurno 200 sati gameplay imaat naprajno vnatre. :rolleyes:

More za vas X i O ili Tetris i eden dummy fajl od 500giga. i spustajte ja 2 nedeli...Mora da bide dobra igrata cim e tolku golema :tapp:
Полека со клизачов на цемент, ќе си ги заебеш нозете.
Ниту реков дека ми смета големината на играта, ниту реков дека треба да биде голема за да биде добра.
Едноставно ги набројав причините зошто би била помала.
А иначе тоа што рече ти BINK видео, го има логото пред да почне играта ;)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И јас мислам дека фаќа повеќе, 10 часа имав јас пред да почнам со мисиите.. free roaming онака, и многу места ми беа откриени кога почнав.
Башка fast travel до 30ти левел не користев.. а и плус имам уште мисии по страна, па тука е dawnguard..
Толку саати ми пишуваше на фајловите од сејвот.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.436
Поени од реакции
5.480
Полека со клизачов на цемент, ќе си ги заебеш нозете.
Ниту реков дека ми смета големината на играта, ниту реков дека треба да биде голема за да биде добра.
Едноставно ги набројав причините зошто би била помала.
А иначе тоа што рече ти BINK видео, го има логото пред да почне играта ;)
\
Ќе има многу DLC оваа изгледа. Сигурно сега ќе има и помалку работи а и пократка е ваљда.
Jas sigurno ne go napisav ova...Ne se kontram so tebe nego kao primer te zemam za toa masovnoto mislenje..."Golemoto mora da bide dobro". aj da bese zensko i da raspraavme za drugo nesto i da razbreram sustinata vo goleminata :D

Ako e igrata gigi i gigi golema defakto znaci kvalitet ili dolzina na igranje
Ako Skyrim bese nekoj si 3-4 giga site ke se cudea ."Eeeii sto e ova da e nekoj rip."...."Ma fake e ova ne e za spustanje."..."Mora da fali nesto"....."Meh ich ne se potrudile voopsto nema content vo igrava."...."Pa vidi ja samo 3 giga.".

Член од
19 април 2012
Мислења
429
Поени од реакции
681
Препорака за некоја хорор игра, нешто налик на ова. Да не биди како овие Resident Evil, не се баш хорор тие, а и да не биди како amnesia the dark descent, сепак да има нешто со пукање.
Alan Wake/Slender/Silent Hill: Home Coming ? :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.907
Дајте некоја игра за тепање време, онака, да го пуштам мозокот на пасење. Било каква.
Hunting Unlimited е добра за тепање време. Саати ќе изгубиш низ шумите :D
Или нешто како Mystery Case Files Prime Suspects
А од појаките игри можеш да ја пробаш Boiling Point

Препорака за некоја хорор игра, нешто налик на ова. Да не биди како овие Resident Evil, не се баш хорор тие, а и да не биди како amnesia the dark descent, сепак да има нешто со пукање.
Hellforces ?

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Silent Hill цел серијал
Alone in the dark цел серијал

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Silent Hill цел серијал
Alone in the dark цел серијал

Silent Hill и нема баш многу пукање како на неговата што ја изиграл. Тој ги бара изгледа оние Survival Shooter хорори.
Left for dead, System shock 2, F.E.A.R, Dead rising 2, Dead Island, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R и сли.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Silent Hill и нема баш многу пукање како на неговата што ја изиграл. Тој ги бара изгледа оние Survival Shooter хорори.
Left for dead, System shock 2, F.E.A.R, Dead rising 2, Dead Island, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R и сли.
Не мора стриктно да е со пукање, ама нека има, да не се осеќам беспомошно. :D

Фала на предлозите, дел ми се играни, од останатите ќе пробам некоја.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
најдов демек крак за Sleeping Dogs не знам дали работи и дали е веродостоен. Ќе го пробам кога ќе се вратам дома па ќе известам, ако некој во меѓувреме проба слободно нека пише :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.793
Поени од реакции
30.661
Кажете некоја добра игра за 3-4 луѓе на 1 ПЦ.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
^не се замарај, почекај уште некој ден, ќе ја кракнат асалниве рилиз групи.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
^не се замарај, почекај уште некој ден, ќе ја кракнат асалниве рилиз групи.
Во секој случаj чекам висам по торент сајтовите, ќе пукнам ми се игра играта :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom