Препораки за игри

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Дај барем потенцирај дали FPS,Action,Adventure,RPG???
Ма што било. Ме мрзи да играм.. боље би глеал плус ако најдем некој што игра и коментира смешни работи истовремено.. тогаш би било пун погодок :D[/quote]

Да гледаш игри???:confused: Еве ти го сајтов за online игри е има многу reviews и gameplay видеа се надевам дека ке ти бидат интересни:D

Код:
http://mmohuts.com/

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Нешо ко Tomb Raider?
Прво на памет ми паѓа Uncharted. Уникатно искуство. Една од најдобрите игри што ја имам играно. :)
Ама таа е ексклузивец за PS3.

Друго...пробај Prince of Persia. Добра приказна, платформинг, борбите се интересни.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Прво на памет ми паѓа Uncharted. Уникатно искуство. Една од најдобрите игри што ја имам играно. :)
Ама таа е ексклузивец за PS3.

Друго...пробај Prince of Persia. Добра приказна, платформинг, борбите се интересни.
Пошто немам играно PoP а ко што гледам има повеќе делови со кој би ми препорачал да почнам?

O

ob1

Гостин
Пошто немам играно PoP а ко што гледам има повеќе делови со кој би ми препорачал да почнам?
Почни од првиот дел, за да ја знаеш цела прикаска што како се дешава, зашто поврзани се игрите. Иначе мене лично вториот дел ми беше најдобар. :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Почни од првиот, The Sands of Time. Сите се добри, а искуството е уште подобро ако ја знаеш приказната од почеток.
А римејкот на Ubisoft од 2008 можеш слободно да го скокниш. Не е поврзан со приказната и гејмплејот е тапа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Почни од првиот дел, за да ја знаеш цела прикаска што како се дешава, зашто поврзани се игрите. Иначе мене лично вториот дел ми беше најдобар. :)
Чекај чекај, од кој прв дел? овој од 89та :icon_lol:

--- надополнето: 15 јуни 2012 во 22:06 ---
Ете Александар ми одговори, фала друже ќе ги почнам, ептен иам мерак на такви игри :)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Земи пошно си ја
Земи почни си од Pop:Warrior Within мислам дека ова е најдобра од сите многу комбоа,имаш и загатки за решавање ќе и се изинаиграш веруј ми за 1 не е нешто посебно

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Земи пошно си ја

Земи почни си од Pop:Warrior Within мислам дека ова е најдобра од сите многу комбоа,имаш и загатки за решавање ќе и се изинаиграш веруј ми за 1 не е нешто посебно
Yup, Warrior Within е најдобра, ама пак ќе речам дека треба да ја игра првата за приказната.

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Дај барем потенцирај дали FPS,Action,Adventure,RPG???
Ма што било. Ме мрзи да играм.. боље би глеал плус ако најдем некој што игра и коментира смешни работи истовремено.. тогаш би било пун погодок :D[/quote]
Mass Effect 1/2/3 ако немаш играно/гледано, resident Evil серијалот до кај 4ката после мислам глупи станаа. Half Life серијалот. Uncharted итн

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Момци ја има ли некој пробано од вас Dirt:Showdown да ми каже дали вреди дали да ја симињам зашто не сум многу јак со лимит???:D

Kajgana Shop

На врв Bottom