Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дај барем потенцирај дали FPS,Action,Adventure,RPG???

Ма што било. Ме мрзи да играм.. боље би глеал плус ако најдем некој што игра и коментира смешни работи истовремено.. тогаш би било пун погодок :D[/quote]

Да гледаш игри???:confused: Еве ти го сајтов за online игри е има многу reviews и gameplay видеа се надевам дека ке ти бидат интересни:D

Код:
http://mmohuts.com/

Нешо ко Tomb Raider?
Прво на памет ми паѓа Uncharted. Уникатно искуство. Една од најдобрите игри што ја имам играно. :)
Ама таа е ексклузивец за PS3.

Друго...пробај Prince of Persia. Добра приказна, платформинг, борбите се интересни.

Прво на памет ми паѓа Uncharted. Уникатно искуство. Една од најдобрите игри што ја имам играно. :)
Ама таа е ексклузивец за PS3.

Друго...пробај Prince of Persia. Добра приказна, платформинг, борбите се интересни.

Пошто немам играно PoP а ко што гледам има повеќе делови со кој би ми препорачал да почнам?

Пошто немам играно PoP а ко што гледам има повеќе делови со кој би ми препорачал да почнам?

Почни од првиот дел, за да ја знаеш цела прикаска што како се дешава, зашто поврзани се игрите. Иначе мене лично вториот дел ми беше најдобар. :)

Почни од првиот, The Sands of Time. Сите се добри, а искуството е уште подобро ако ја знаеш приказната од почеток.
А римејкот на Ubisoft од 2008 можеш слободно да го скокниш. Не е поврзан со приказната и гејмплејот е тапа.

Почни од првиот дел, за да ја знаеш цела прикаска што како се дешава, зашто поврзани се игрите. Иначе мене лично вториот дел ми беше најдобар. :)

Чекај чекај, од кој прв дел? овој од 89та :icon_lol:

50bbd3f701970ac21a777ef81b6492d0.png

--- надополнето: 15 јуни 2012 во 22:06 ---
Ете Александар ми одговори, фала друже ќе ги почнам, ептен иам мерак на такви игри :)

Земи пошно си ја

Земи почни си од Pop:Warrior Within мислам дека ова е најдобра од сите многу комбоа,имаш и загатки за решавање ќе и се изинаиграш веруј ми за 1 не е нешто посебно

Земи пошно си ја

Земи почни си од Pop:Warrior Within мислам дека ова е најдобра од сите многу комбоа,имаш и загатки за решавање ќе и се изинаиграш веруј ми за 1 не е нешто посебно

Yup, Warrior Within е најдобра, ама пак ќе речам дека треба да ја игра првата за приказната.

Дај барем потенцирај дали FPS,Action,Adventure,RPG???

Ма што било. Ме мрзи да играм.. боље би глеал плус ако најдем некој што игра и коментира смешни работи истовремено.. тогаш би било пун погодок :D[/quote]
Mass Effect 1/2/3 ако немаш играно/гледано, resident Evil серијалот до кај 4ката после мислам глупи станаа. Half Life серијалот. Uncharted итн

Момци ја има ли некој пробано од вас Dirt:Showdown да ми каже дали вреди дали да ја симињам зашто не сум многу јак со лимит???:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom