- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Your Doodles Are Bugged!
Лемингсите се назад.
Лемингсите се назад.
Niiiice, одамна ги иам Trials и Limbo на компјутер, ама ме мрзеше да влегувам по профили, да ги внесувам игрите...да пијам бан. : )Прегледај го приврзокот 42606
Излезе ЛИМБО на торенти, сопственици на хбох ОВАА ИГРА НЕ СМЕЕТЕ ДА ЈА ПРОПУШТИТЕ
Јас дека не сум на лајф умрев од мака што неможев да ја играм. Но сега ова како гром од ведро небо ме удри.Niiiice, одамна ги иам Trials и Limbo на компјутер, ама ме мрзеше да влегувам по профили, да ги внесувам игрите...да пијам бан. : )
IgneousДај кажете некоја добра Car Racing Game.
Да не бидат Grid,Colin Mc'Rae,Juiced,Blur,Split Second.
Се мислев да ја симнам NFS SHIFT 2 Unleashed...незнам дали вреди играта за Download, пошто искрено после Carbon ниедна NFS не ми остави впечаток
Конфигурацијата не е проблем.![]()
Ма не ме заебавај бе, овие бетер од Activision се...
Хахахахха аја..кога искочи хот пурсуит кога анлишд,кога оваа..
Епа пуштија две утки/срања, па да се поправатХахахахха аја..кога искочи хот пурсуит кога анлишд,кога оваа..
Коруне, иди на Gametrailers и читај ги коментарите под видеото за новава NFS...Епа пуштија две утки/срања, па да се поправат![]()
Абе има и луѓе што викаат дека iPhone е најсрање телефон евр... исто ти еКоруне, иди на Gametrailers и читај ги коментарите под видеото за новава NFS...
Викаат дека Underground 1/2 биле НАЈЛОШИТЕ NFS евер...оу ем џи![]()